Echte kwaliteit onder je voeten

Een gietvloer is een prachtig iets. Het is modieus, strak, sterk, makkelijk schoon te houden en gaat zonder problemen decennia mee. Maar om op dit punt te komen is het natuurlijk niet geheel onbelangrijk dat je ervoor zorgt dat de gietvloer zo goed mogelijk wordt gelegd. En daarom moet je te allen tijden een specialist inhuren. Er zijn genoeg voorbeelden van mensen die het op eigen houtje probeerde en er pijnlijk genoeg achter kwamen dat ze niet zo voorzichtig om waren gegaan met de gietvloer. Het gieten van de vloercoating kan namelijk het verschil tussen goed en slecht bepalen. Om te beginnen bij de ondergrond, deze moet namelijk perfect schoon gemaakt zijn en vrij zijn van stofjes.epoxy-gietvloeren

Gewraakte blaasvorming

Deze stofjes en vuiltjes kunnen namelijk iets veroorzaken in je gietvloer wat men blaasvorming noemt. Bij blaasvorming komen er kleine belletjes lucht onderin je gietvloer te zitten, welke vervolgens naar boven toe kruipen. Dit opent de gietvloer en maakt nare gaatjes in de vloer. Dat wil je natuurlijk voorkomen, omdat deze gaten vervolgens gaan slijten. Ook komt er vuil en smerigheid in, wat juist al die problemen gaat veroorzaken die je hoopte te voorkomen met een gietvloer. Huur dus te allen tijden een specialist in die exact weet hoe een gietvloer gegoten moet worden. Dit geeft je de rust in je hoofd dat er niets fout zal gaan. Op die manier geniet je ook nog eens optimaal van je gietvloer en ga je na afloop jezelf niet rot zoeken naar blaasjes, gaatjes en openingen in de vloer.

Schakel een specialist in

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden om het één en ander zelf te doen bij het aanleggen van een nieuwe vloer maar hier schuilt ook een gevaar in. Als je geen ervaring hebt kunnen bij het aanleggen ook blaasjes in de vloer gaan vormen. Een specialist zal dit niet hebben. Schakel daarom een lokaal bedrijf zoals Gietvloer Gorinchem in en je wordt snel geholpen.