Kies een gietvloer

Waarom zou je nu eigenlijk voor een gietvloer moeten gaan? De vloer kenmerkt zicht met een industriële look, een gevoel van leegte en ruimte. Iets wat we natuurlijk graag allemaal willen, zeker als je bedenkt dat we de laatste jaren enkel drukker en voller zijn gaan leven. Het is niet gek om te bedenken dat je wel een beetje rust wilt in huis. Maar naast deze emotionele waarden is een gietvloer ook om andere redenen een groot voordeel. Om te beginnen, uiteraard, bij de kwaliteit. Een gietvloer gaat gemakkelijk jaren mee, je hoeft je nooit meer druk te maken over een nieuwe vloer. Mits de gietvloer natuurlijk goed is gelegd. En dat weten ook grote multinationals die nu gebruik maken van gietvloeren. Breng ook eens een bezoekje aan een showroom van een specialist zoals Gietvloer Amsterdam, hier kun je zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn met een gegoten vloer.koffiefabriek-leef-anders-coating-vloer-500

De populairste

De gietvloer is een rijzende ster in populariteit. Zowel in de huizen van particulieren als in kantoorpanden van moderne en hippe bedrijven. Ook zij zien de voordelen van gietvloeren en de kwaliteiten die het met zich mee brengt. Wist je bijvoorbeeld al dat een gietvloer compleet water- en stofresistent is? Dit geeft je het voordeel dat je nooit druk hoeft te maken over schimmel of scheuren in de naden. Welnee, je kunt gewoon genieten van een prachtige, strakke en netjes afgewerkte vloer. Het zal nergens voor nodig zijn om ooit nog na te denken over een andere vloer.

Elke vloer is maatwerk

Het leuke is dat u niemand zal tegenkomen die een zelfde vloer als u heeft.  Ook zijn gietvloeren in alle RAL kleuren verkrijgbaar, wat het natuurlijk extra aantrekkelijk maakt. Wie wil er nu niet complete creatieve vrijheid over zijn of haar vloer in huis? Je kunt zelf kiezen welke kleur de vloer wordt maar je kunt ook de stijl aanpassen en eventueel patronen toevoegen. Een betonlook vloer wordt ook steeds vaker gekozen.