Tip: Zeeland parket

Ik ben vaak onhandig en hierdoor laat ik vaak dingen vallen. Met als gevolg een vloer vol krassen en deukjes. Eerst maakte het mij niet heel erg uit, maar het werden steeds meer krassen en deukjes. Op een gegeven moment baalde ik hier zo van, dat ik eens op internet ben gaan kijken voor een nieuwe vloer. Ik schrok echter van de prijzen, het aanschaffen van een nieuwe vloer is zo duur. Ik ben gaan zoeken op parket reparatie en al snel kwam ik bij Zeeland parket uit. Een service die wordt aangeboden door Floorservice, een bedrijf dat gespecialiseerd is in parket onderhoud en reparatie in Zeeland.

Logo

Mijn vloer ziet eruit als nieuw

Zij hebben het parket helemaal geschuurd, zodat deze geen krassen en deuken meer heeft. Dit is natuurlijk veel goedkoper dan een hele nieuwe vloer laten leggen. Daarnaast kunnen ze je vloer ook behandelen om deze langer en beter te beschermen, met bijvoorbeeld lak, olie of hardwax. Het bedrijf heeft mij hierin goed geadviseerd en uiteindelijk heb ik heb er voor gekozen om mijn vloer te beschermen met lak. Ik ben heel erg blij dat ik gekozen heb om mijn vloer te laten repareren en onderhouden, nu ziet mijn vloer er weer als nieuw uit.

Vloer onderhoud

Fijne service

Doordat ze werken met professionele stofzuigers, viel het schuurstof in huis heel erg mee. Ze werken heel erg netjes en snel. Ik ben heel erg tevreden over de geleverde service. Ik kan iedereen aanraden om gebruik te maken van de diensten van Zeeland parket.  Vloer