Uiteraard doet de natuur haar werk; dat betekent echter niet dat je voorbereidingen op de winter heel licht op mag vatten. Daarom enkele handige tips om je tuin winterklaar te maken.

Uitgebloeid? Weg ermee!

Haal alles wat uitgebloeid is weg. Eenjarige planten kunnen met wortel en al uit de grond getrokken worden. Gooi al wat in je moestuin en kas staat op de composthoop. Neem ook de tijd om voorjaarsbollen, viooltjes en winterheide te planten.

Gebladerte

Hark bladeren aan maar haal ze niet weg. Je beschermt de grond tegen vorst en behoudt een voedingsbron voor de dieren in je tuin.

Gras maaien

Doe dit nog één keer in de herfst; in geval van een zacht najaar nog een laatste maal aan het begin van de winter. Houd bladeren en takken ervan weg, zodat je de groei niet belemmert. Bemesten is in de winter niet nodig. Kalk strooien is wel aan te raden om mosgroei te voorkomen.

Snoeien

Dit kun je het beste doen voordat het gaat vriezen, nu de takken nog goed zichtbaar zijn. Zelfs als er nog blad aan je esdoorn, druif, walnoot, kastanje of berk zit, is snoeien zeer verstandig. Zorg er in ieder geval voor dat je dit vóór eind december hebt gedaan.

Afval verwerken

In het geval van een grote tuin kan er best wat afval gegenereerd worden tijdens het winterklaar maken van je tuin. Gelukkig kun je een afvalcontainer huren om al die groene resten in op te vangen!

Heel veel succes met het winterklaar maken van je tuin. Maak er in de lente weer wat moois van!

 

 

Je bent dus van plan om te gaan verhuizen? Dan zijn er een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Allereerst is het natuurlijk is het natuurlijk zaak je oude huis goed achter te laten en ervoor te zorgen dat al je eigen spullen niet zomaar worden achtergelaten en netjes bij je nieuwe huis aankomen. Of nou ja, misschien niet alle. je wilt misschien wat nieuwe meubelen en anders spullen bij Soak.nl of een andere meubelwinkel vandaan halen. Maar verder begint na al het geregel van je oude huis het leuke deel: het inrichten van je nieuwe huis. Maar wat heb je daar allemaal voor nodig? Hoe kun je er nou het beste voor zorgen dat je huis helemaal jouw thuis wordt? Misschien kunnen wij je wel wat tips geven.

De Kleuren van je Muur en Vloer.
Natuurlijk moet je er eerst voor zorgen dat de muren helemaal naar het zin zijn. Die vormen immers de basis voor jouw nieuwe inrichting. Als je wilt dat alles een beetje goed bij elkaar zal staan heb je allereerst een goede kleur voor je muur nodig. Je hebt dus best wat keuzes te maken. Wil je bijvoorbeeld behang op de slaapkamer of de muren van je huiskamer toch maar verven? En wil je tegels voor in je badkamer en/of keuken of vind je dat toch te kil? Denk ook eens aan je vloer. Tegels en hout zij makkelijk schoon te houden maar zijn wat koud en krassen soms. Tapijt of karpet is lekker warm maar ook lastig schoon te houden. Bedenk dus goed het gebruiksdoel van je ruimte.

De Meubels
Daarna is het tijd om de grote meubels te gaan plaatsen. Waarschijnlijk zullen je bed, bank en grote kasten de eerste dingen zijn die je neer wilt zetten. Houdt hierbij goed rekening met het licht dat je kamer binnenkomt. Wil je bijvoorbeeld juist wel of niet dat je bank het grootste deel van de dag bij het zonnige raam staat? En moet de hoekbank dan juist wel of niet richting de tv staan? Wil je open kasten of juist rust creëren door middel van dichte kasten? En waar komt die ene grote boekenkast te staan? maar van tevoren alvast een inrichting op papier zodat je zeker bent dat alles past zoals je in gedachten hebt.

De Juiste Accessoires
je meubels staan op je plek, maar dan alsnog kan je huis er aardig leeg uitzien. Natuurlijk vinden sommige mensen het mooi om een zo strak mogelijk huis te hebben. Die willen alle potten en pannen in de keukenkastjes, apparatuur zoveel mogelijk ingebouwd in kasten, boeken netjes in een afgesloten boekenkast en al het serviesgoed en andere spul in lades en kasten. De meeste mensen vinden het echter toch leuk om hun huis aan te kleden met in ieder geval een aantal persoonlijke spullen op display. Een mooie spiegel ergens aan de muur, bijvoorbeeld. Andere voorbeelden zijn wat bloemen en planten op de vensterbank, wat fotolijstjes op het dressoir of de bijzettafel of wat andere prullaria op een hoge kast. Het maakt dat je huis gaat leven en laat zien wie en wat voor jou belangrijk is. Zo wordt jouw nieuwe huis al snel een echt thuis.

Wil je verhuizen naar een heel ander gebied in Nederland, bijvoorbeeld naar Bergen op Zoom? Dan heeft dit natuurlijk zijn voordelen, want hier zal je je ook niet vervelen. Toch is het natuurlijk een heel andere buurt dan Amsterdam bijvoorbeeld. Het vraagt dus ook wat tijd om aan te passen. Bovendien moet er ook heel wat gebeuren wanneer je verhuis. Daarom geven we je enkele tips mee die je kan gebruiken wanneer je wilt verhuizen. Op deze manier maken we, of proberen we, je verhuis naar Bergen op Zoom gemakkelijker te maken voor jou.

Waar kan je op letten wanneer je wilt verhuizen naar Bergen op Zoom?

  • Vergeet niet de volledige administratie in orde te brengen. Vergeet bijvoorbeeld je internetmaatschappij altijd vooraf goed weten dat je verhuist. Zo vermijd je dan ook dat je een bepaalde tijd gene internet hebt bij je thuis, omdat je het niet op tijd hebt laten weten. Hetzelfde geldt natuurlijk met de energieleverancier en dergelijke. Vergeet jezelf natuurlijk ook zeker niet aan te melden bij het nieuwe gemeentehuis.
  • Weet je niet goed wat te verwachten van Bergen op Zoom? Probeer dan even een gesprekje aan te gaan met de buurtbewoners indien mogelijk voor de verhuis of voor de aankoop van het nieuwe huis. Hierdoor krijg je al een eerste idee over je toekomstige buren en over de buurt zelf aan hetgeen ze je vertellen. Zo kan je goed uitmaken voor jezelf of deze buurt iets voor jou is of niet.
  • Hou je van drukte of net eerder van wat rust in je leven? Dit is een belangrijke factor voor waar je je woning dient te zoeken. Hou je wel van wat leven? Dan kan je het centrum verkiezen. Verkies je toch wat meer rust? Dan is het aangeraden eerder wat erbuiten te zoeken.
  • Heb je zelf geen wagen? Dan is het aangeraden om goed te bekijken vooraf of alles goed bereikbaar is, bijvoorbeeld te voet. In de zomer kan je natuurlijk ook fietsen, maar in de winter is dit niet altijd even evident. Als je weet dat het dichtbij is en dat het te voet goed te doen is, dan weet je dat je qua afstand zeker goed zit.

Deze tips interessant voor jou,maar graag nog meer van deze tips?
Wanneer je rekening houdt met bovenstaande tips, dan komt het vast wel goed. Wil je het jezelf comfortabel maken? Schakel dan een verhuisbedrijf uit Bergen op Zoom in. Ben je toch nog niet helemaal gerust hierin, dan kan je natuurlijk ook nog altijd een kijkje nemen op het internet en enkele extra tips opzoeken. Hierin ben je natuurlijk volledig vrij!

Bron: Stylishcolors.eu

Wanneer je je muur tot leven wilt laten komen en eens wat anders wilt proberen dan behang of verf, zijn wandpanelen een goede optie. Ze zijn al een enige tijd op de markt, maar beginnen steeds populairder te worden en zijn vaak te zien in woonbladen en woonprogramma’s. Zoals de naam al zegt zijn wandpanelen panelen die je aan de muur bevestigd met lijm of schroeven. Veel wandpanelen zijn voorzien van een reliëf, waardoor ze een 3D effect creëren en je interieur net wat extra uitstraling geven. Doordat ze in allerlei kleuren, dessins en materialen verkrijgbaar zijn, zijn de mogelijkheden waar en hoe je ze kunt gebruiken eindeloos. Je zou wandpanelen bijvoorbeeld kunnen gebruiken als lambrisering, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een volledige wand te bekleden met wandpanelen. Daarnaast is het ook een mooie manier om kapot stucwerk of schimmelplekken te bedekken. Er zijn ook wandpanelen die bedoeld zijn om los als eyecatcher op te hangen, zoals je daar anders een schilderij voor zou gebruiken.

Waarom wandpanelen?

Doordat wandpanelen makkelijk te monteren zijn, scheelt het een hoop tijd in verhouding met schilder,- stuc,- of behangwerk. Een ander voordeel van deze wandbekleding is dat ze over het algemeen vochtbestendig en makkelijk schoon te houden zijn, zeker wanneer je kiest voor een gladde afwerking. Dit is natuurlijk geen overbodige luxe in ruimtes zoals de keuken of de badkamer. Wil je na een tijdje weer eens wat anders, kun je de meeste kunststof wandpanelen zonder problemen overschilderen of overspuiten. Naast kunststof wandpanelen zijn er ook houten wandpanelen, die er overigens ook weer in allerlei vormen zijn. Naast de standaard vierkante vorm, kun je ze onder andere ook verkrijgen met een aantal plankjes in verband boven elkaar, die vervolgens als puzzelstukjes in elkaar vallen. Een extra toevoeging die je steeds meer ziet bij deze soort wandbekleding is het aanbrengen van een LED verlichting boven de panelen, waardoor er een moderne, sfeervolle uitstraling ontstaat. Op kantoren en in winkels zie je steeds vaker wandpanelen terugkomen, soms in combinatie met LED verlichting. De prijzen voor wandpanelen lopen enorm uitéén. Het is afhankelijk van het materiaal en dessin, hout is meestal duurder dan kunststof. Gemiddeld genomen kun je rekenen op €40 per vierkante meter, wat dus prijziger is dan de meeste behang- en verfsoorten.

Zijn wandpanelen wat voor jou?

Er is een ruim aanbod te vinden in verschillende woonwinkels, bouwmarkten en op internet. Ben je nieuwsgierig of wandpanelen ook iets zijn voor in jouw interieur? In de meeste fysieke winkels kun je wanden bekijken die volledig bekleed zijn met wandpanelen en om gericht advies vragen.

Woningontruiming Vandaag maakt het verschil en werkt hard zodat u het voordeel haalt.

Het is vaak lastig een goede keuze te maken tussen alle verschillende ontruimers. U heeft niet zo vaak een ontruimer nodig en het is daarom lastig in te schatten wat er nodig is en wat er bij komt kijken bij de dag zelf. Een transparant bedrijf is erg belangrijk omdat deze aangeven hoe dingen in elkaar zitten waardoor u een goed beeld krijgt van de werkzaamheden. Daarnaast is een goed contact met een ontruimer belangrijk, heeft u het gevoel dat u elkaar goed begrijpt en gelooft u dat een ontruimer zorgvuldig te werk gaat.

Woningontruiming Vandaag : Professioneel, betrouwbaar, uw keus.

Het goed gebruik maken van professioneel materiaal is bij een ontruiming in Amsterdam onontbeerlijk, denk hierbij aan touw en blok of het inzetten van een verhuislift. Omdat wij jarenlang werken in complexe steden komen wij nooit voor verrassingen te staan. Voor een ontruiming gebruiken wij de juiste hulpmiddelen die door ervaren mensen worden ingezet. Deze ervaring heeft Woningontruiming Vandaag door de jaren heen opgebouwd en u kan ervan op aan dat uw woning zorgeloos wordt opgeleverd.

Wilt u uw een woning laten ontruimen dan is het belangrijk om te weten wat u precies wil; welke spullen wilt u zelf houden en wat uw meest ideale uitvoerdatum is. Woningontruiming Vandaag kan u hierin begeleiden. Als u dit met ons besproken heeft nemen wij u al het werk uit handen en heeft u nergens meer omkijken naar. Woningontruiming Vandaag ontzorgt u van a tot z.

Naast dat het belangrijk is om een stad goed te kennen is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale regelgeving, bijvoorbeeld wat betreft ontheffingen en afvalverwerking. Omdat Woningontruiming Vandaag gevestigd is in de hoofdstad kennen wij de regels goed en is het voor ons erg eenvoudig de opdracht voor, tijdens en na de ontruiming goed te organiseren. Om er zeker van te zijn dat u niets over het hoofd ziet ga naar onze woningontruiming checklist. Voor iedere woningontruiming staan wij voor u klaar!

Bent u op zoek naar een mooie en goede glazen deurluifel? Dan bent u bij Luifel aan het juiste adres! Zij hebben een zeer groot aanbod aan verschillende glazen deurluifels. Er zal door het ruime assortiment geheid een glazen deurluifel tussen zitten die aan al uw eisen zal voldoen!

Bij binnenkomst van uw woning of bedrijfspand wordt de eerste indruk gevormd door de entree. Glazen deurluifels van Luifel garanderen de juiste uitstraling.

Over luifel

Luifel is de website voor robuuste en duurzame deurluifels met een oog voor stijl en detail. Zij bestaan omdat zij weten dat het lastig is een mooie glazen deurluifel te vinden van goede kwaliteit op internet. De website heeft een groot assortiment van in Duitsland geproduceerde kwaliteit luifels met daarnaast een aantal eigen, in Nederland geproduceerde, deurluifels. Zij waarborgen de kwaliteit en hebben voldoende keus om u te laten slagen in uw zoektocht naar een praktische en fraaie deurluifel.

Op de webshop zijn vele producten te vinden en zoals eerder gezegd, is er voor iedereen een perfecte deurluifel te vinden!

Contact

Heeft u vragen of wilt u advies? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen via het telefoonnummer 0250-622345 of stuur een mail naar info@luifel.com. Ook kunt u ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen die te vinden is op de website. Zij zullen u dan zo spoedig mogelijk helpen. Doordat de medewerkers al veel ervaring hebben, kunnen zij uw vragen goed beantwoorden. Ook kunnen zij u een passend advies geven mits nodig is.

Bij Tegelimporteur Jabostone B.V. kan de tegelzetter terecht voor een totaal concept: Een fris & toegankelijk tegelassortiment, kwalitatieve lijm, voeg, levellingsysteem en gereedschappen, maar ook een optimale verkoopondersteuning en online(marketing) ondersteuning. Alles voor de tegelzetter van nu; Alles onder 1 dak. Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over. Onderstaand lichten wij de verschillende pijlers binnen ons totaal concept graag toe!

Beginnen bij het begin: Een goed product!

Wij begrijpen dat goede kwaliteit tegels, maar vooral ook goede lijm, voeg, voorstrijk, levellingssystemen en overige gereedschappen het leven van een tegelzetter een stuk prettiger maken. Wij bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de Belgische en Nederlandse markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen, voor een scherpe prijs. En met een sterke basis collectie standaard op voorraad kunnen wij snel leveren, maar ook in het geval u net iets te kort komt snel schakelen. Wel zo fijn voor een tegelzetter.

Moet ik ook iets met online?

Het heeft vast wel eens door uw hoofd gespookt, moet ik niet iets met online doen. Een website, een webshop, adverteren in Google / Bing. Een professionele online ondersteuning is voor iedere tegelzetter een meerwaarde. Echter zijn de investeringskosten groot, zeker voor een partij met een regionale focus, wat bij de meeste tegelzetters het geval is. Jabostone biedt een professionele webshop, met een up-to-date tegelassortiment. Met uw domeinnaam, uw logo, uw huisstijl en informatie over uw bedrijf. Wij vullen de webshop en regelen het onderhoud. U wordt online volledig ontzorgd, bent verzekerd van een professionele online aanwezigheid en heeft de beschikking over een high-end webshop. U betaald alleen de eenmalige opzet plus de hostingkosten.

Wij helpen u graag met de verkoop.

Wij helpen u graag op het gebied van sales en kunnen uw verkoopproces effectief ondersteunen. Heeft uw klant nog geen tegels uitgezocht? Met een mooie B2B showroom & een gericht advies van onze ervaren medewerkers verkopen wij de perfecte tegel aan uw klant. Bij een klantbezoek vragen wij ALTIJD naar de introductie partij (lees: de betreffende tegelzetter). U ontvangt een verslag per e-mail, inclusief de producten en prijzen. Wij communiceren geen prijzen en verkopen niet aan consumenten. U geeft alleen de prijs door aan uw klant, wij regelen de rest!

Meer weten? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in. U bent van harte welkom in Baarlo, maar natuurlijk komen we ook graag bij u langs, als er maar koffie is!

Altijd tot warm water beschikken in uw keuken, badkamer of andere plaatsen in huis? Boiler markt heeft een een ruim assortiment aan warmwater boiler. Hiervan hebben ze ook veel op voorraad.

Boiler markt beschikt over elektrische uitvoeringen, die compact en gebruiksvriendelijk zijn. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij direct leveren. Een warmwaterboiler is gemakkelijk aan te sluiten en vereist weinig onderhoud. Het is eventueel ook mogelijk om de installatie aan ons over te laten.

Montage

De specialisten van Boiler markt begrijpen het als u niet uw boiler zelf wilt monteren. U kunt er dan voor kiezen om dit te laten doen door een van de gespecialiseerde monteurs. Bij hun is uw warmwater boiler in goede handen! Hier zitten wel kosten aan verbonden. Zo zijn de kosten voor het monteren van een close-in boiler in het keukenkastje €200,- en van een wandboiler 30 t/m 150 liter €350,-.

Wat is een warmwater boiler?

De warmwaterboiler heeft een belangrijke functie in de woning: opwarmen van het sanitair water. Er zijn een aantal type boilers te onderscheiden waarvan de elektrische boiler de meest bekende is. Een boiler is in zijn meest eenvoudige vorm, een goed geïsoleerd voorraadvat waarin een bepaalde hoeveelheid leidingwater wordt opgeslagen en op temperatuur wordt gehouden. Met uitzondering van een gasboiler wordt het water in het boilervat continu op taptemperatuur gehouden zodat de gebruiker onmiddellijk over warm water kan beschikken. Als energiebron kan een boiler elektriciteit, gas of stookolie gebruiken maar een koppeling met duurzame energiebronnen zoals zonnewarmte is ook mogelijk.

Tegenwoordig zijn er rolgordijnen in een trendy, klassieke en design stijl. Ze zijn een goede toepassing in de keuken, woonkamer, zolderkamer of in de kantoor. Bij kwantum.nl vind je een breed assortiment aan rolgordijnen in verschillende kleuren. In dit artikel zullen wij je alles over rolgordijnen vertellen.

Waarom rolgordijnen?

Rolgordijnen zijn niet alleen budgetvriendelijk maar ze zorgen ook voor ongewenste warmte tijdens de zomer dagen. Daarnaast brengen de rolgordijnen sfeer in de ruimte en je kunt een keuze maken tussen transparante rolgordijnen, compleet verduisterende rolgordijnen of iets tussenin. Verder zijn de rolgordijnen veel goedkoper dan de normale gordijnen en ze zijn ook makkelijk om te monteren.

Rolgordijnen op maat

Alvorens je raambekledingen gaat kopen, kijk je eerst naar de afmetingen van de ramen. De gewenste maten kun je aan personeelsleden van kwantum doorgeven. Bij kwantum.nl vind je natuurlijk ook rolgordijnen op maat. Zij bieden voor elke woonwens een raambekleding op maat. Voor elke maakwijze is er een specifieke meetinstructie nodig, indien jij deze niet zelf kan meten, doen de werknemers van Kwantum het graag voor je. Maatwerk rolgordijnen van Kwantum hebben de beste kwaliteiten tegen de laagste prijzen. Soms hebben ze een gratis gemaakt actie op een bepaalde selectie gordijnen.

Conclusie

Bij kwantum.nl ben je altijd verzekerd van de beste prijzen of kwaliteitsverhoudingen en een deskundig advies op maat. Voor meer informatie kun je naar www.kwantum.nl of voor het maken van een afspraak kun je ook via hun website contact met hen opnemen.

Bij Tegels33 kunt u eenvoudig en snel uw tegels op verschillende manieren bestellen. Steeds vaker wordt er gekozen om een bestelling van tegels online te plaatsen! Dit is tevens ook de snelste manier van het bestellen van tegels. Wanneer u een tegel naar wens hebt gevonden, kunt u het aantal vierkante meters in de ‘winkelmand’ stoppen. Vanuit de winkelmand kunt u verder gaan naar afrekenen, daar vult u uw gegevens in en kiest u een betaalmethode. Nadat u heeft besteld, worden de tegels voor u klaargezet. Heeft u gekozen om de bestelling te laten bezorgen? Dan kunt u de bestelling binnen enkele werkdagen in huis verwachten!

Vergeet niet om voeg of tegellijm te bestellen bij de tegels. Vaak zijn dit materialen die men vergeet mee te bestellen. Laat u de tegels zetten door een tegelzetter? Dan kunt u het laten meenemen door de tegelzetter. Gaat u het zelf leggen, dan is het wel noodzakelijk om zowel de voeg als tegellijm te bestellen. Wij adviseren u ook om de prijs van de voeg en tegellijm na te vragen bij de tegelzetter. Vaak is het ook mogelijk om dit elders goedkoper aan te schaffen. Tegels33 bied tegellijm en voegmortel aan van Sopro. Het merk Sopro komt uit Duitsland en staat bekend als een van de grootste en beste aanbieders van diverse producten op het gebied van tegels.

Zoekt u een bepaalde tegel en wilt u deze graag in het echt bekijken? Dan kunt u bij Tegels33 ervoor kiezen om een gratis proefstuk te ontvangen. Binnen enkele werkdagen wordt uw proefstuk geleverd en kunt u de ware kleuren en oppervlakte bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om de showroom – op afspraak – te bezoeken. Wij raden u zeker aan om eens de showroom te bezoeken. U kunt diverse tegels bekijken en ook advies op maat krijgen. De showroom van Tegels33 is gevestigd in Venlo en is 6 dagen per week te bezoeken.