Jabostone B.V.: Totaal concept voor tegelzetters

Bij Tegelimporteur Jabostone B.V. kan de tegelzetter terecht voor een totaal concept: Een fris & toegankelijk tegelassortiment, kwalitatieve lijm, voeg, levellingsysteem en gereedschappen, maar ook een optimale verkoopondersteuning en online(marketing) ondersteuning. Alles voor de tegelzetter van nu; Alles onder 1 dak. Hier vertellen wij u natuurlijk graag meer over. Onderstaand lichten wij de verschillende pijlers binnen ons totaal concept graag toe!

Beginnen bij het begin: Een goed product!

Wij begrijpen dat goede kwaliteit tegels, maar vooral ook goede lijm, voeg, voorstrijk, levellingssystemen en overige gereedschappen het leven van een tegelzetter een stuk prettiger maken. Wij bieden een gerichte selectie tegels van topkwaliteit uit Italië en Spanje. Een weloverwogen mix van de meest populaire soorten en maten voor de Belgische en Nederlandse markt, waaronder vloer en wandtegels van keramiek en natuursteen, maar ook topkwaliteit ‘bijproducten’, zoals tegellijm, voegmortel en tegelgereedschappen, voor een scherpe prijs. En met een sterke basis collectie standaard op voorraad kunnen wij snel leveren, maar ook in het geval u net iets te kort komt snel schakelen. Wel zo fijn voor een tegelzetter.

Moet ik ook iets met online?

Het heeft vast wel eens door uw hoofd gespookt, moet ik niet iets met online doen. Een website, een webshop, adverteren in Google / Bing. Een professionele online ondersteuning is voor iedere tegelzetter een meerwaarde. Echter zijn de investeringskosten groot, zeker voor een partij met een regionale focus, wat bij de meeste tegelzetters het geval is. Jabostone biedt een professionele webshop, met een up-to-date tegelassortiment. Met uw domeinnaam, uw logo, uw huisstijl en informatie over uw bedrijf. Wij vullen de webshop en regelen het onderhoud. U wordt online volledig ontzorgd, bent verzekerd van een professionele online aanwezigheid en heeft de beschikking over een high-end webshop. U betaald alleen de eenmalige opzet plus de hostingkosten.

Wij helpen u graag met de verkoop.

Wij helpen u graag op het gebied van sales en kunnen uw verkoopproces effectief ondersteunen. Heeft uw klant nog geen tegels uitgezocht? Met een mooie B2B showroom & een gericht advies van onze ervaren medewerkers verkopen wij de perfecte tegel aan uw klant. Bij een klantbezoek vragen wij ALTIJD naar de introductie partij (lees: de betreffende tegelzetter). U ontvangt een verslag per e-mail, inclusief de producten en prijzen. Wij communiceren geen prijzen en verkopen niet aan consumenten. U geeft alleen de prijs door aan uw klant, wij regelen de rest!

Meer weten? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in. U bent van harte welkom in Baarlo, maar natuurlijk komen we ook graag bij u langs, als er maar koffie is!