Een gietvloer kil en ongezellig? Welnee!

Een gietvloer is een vloer die vloeibaar op een draagvloer gegoten wordt en vervolgens uithardt. Gietvloeren worden traditioneel geassocieerd met grote bedrijfshallen en gymzalen, maar zijn tegenwoordig ook geschikt in woonhuizen. Moderne gietvloeren kunnen erg stijlvol en mooi zijn in een woning.

 

Gietvloer als alternatief op plavuizen, tapijt of houtlogo-flowresin

Langzaam maar zeker begint een gietvloer een zeer sterk alternatief te vormen op traditionele vloeren in woningen. Met een goede reden, want een goede gietvloer past uitstekend in een designhuis. Met de huidige technieken zijn er diverse kleurtinten beschikbaar die perfect aansluiten bij de rest van het interieur kijk voor meer informatie op gietvloer Rotterdam.

 

Een gietvloer heeft bovendien veel voordelen. Na het aanbrengen heeft een gietvloer bijzonder weinig onderhoud nodig. Ook is de vloer volledig naadloos, wat voor geen enkel ander type vloer geldt. Dit geeft de vloer een bijzondere uitstraling die uniek is voor een gietvloer. Gietvloeren zijn bovendien zwaar belastbaar en krasbestendig. Zo is het geen enkel probleem om zwaar meubilair op de gietvloer te zetten en zelfs te verschuiven.