Traprenovatie Breda voordelig

Voor mijn ouders ben ik opzoek gegaan naar iemand die de trap voor hun kon renoveren. Door Traprenovatie Breda in te type kwamen we snel bij Bliek hout. Door dat mijn ouders graag een houten vloer wilde, zijn we naar de winkel gegaan om zo de juiste vloer te kiezen en prijs afspraak te maken. Mijn ouders wist wel ongeveer wat ze zochten maar wisten niet of dat mogelijk was. Bij Bliek hout is bijna alles mogelijk en hebben veel keus. De vloer wat me ouders voor ogen hadden was zeker ook aanwezig. Mijn ouders waren erg benieuwd of ze hun droom trap konden bekostigen. De prijs was echter veel minder dan ze voor ogen hadden en hebben dus meteen hun vloer besteld.

FullSizeRender

Een hele nieuwe trap

Nu je in de gang van mijn ouders kom ziet het meteen heel anders uit. De oude vloerbedekking is weg en er is een prachtige traprenovatie gedaan. De vloer in de gang en overloop is keurig netjes mee gelegd. Omdat me ouders zo te spreken is over Bliek hout hebben ze een nieuwe vloer besteld voor de woonkamer en de slaapkamers boven. Binnenkort word ook daar alles gelegd en zullen ze een heel nieuw uitzicht krijgen in de woonkamer en slaapkamers. Traprenovatie Breda is dus gewoon de website van Bliek hout en leveren houten en laminaat vloeren. Voor iedere kamer kunt u een vloer vinden, en voor ieder wat wils is er een ruime keuze. Ik zal mijn vloer dus ook zeker bij Bliek hout bestellen.

logo-bliek-hout