Tafel op maat

Plaatje van een perfecte salontafel in je hoofd? Laat ‘m dan op maat maken

Wanneer je een vastgestelde ruimte hebt als woonkamer en je hebt daar al zitmeubelen zoals banken en stoelen voor in bezit, dan is een salontafel misschien het eerstvolgende waar je aan denkt. Gegeven de omstandigheden heb je dan misschien al een ideaalplaatje van je toekomstige salontafel in je hoofd. Je weet dan dus gewoon al precies hoe groot en breed die tafel moet zijn. Bovendien ben je overtuigd van de vorm en het materiaal waar de salontafel uit moest bestaan. Tijd dus om de winkels af te struinen om deze ideale tafel te vinden, zou je zeggen. Nou, dat zou nog weleens behoorlijk tegen kunnen vallen. De kans is namelijk groot dat je deze zo ideale tafel niet gaat vinden in meubelwinkels. Daar hebben ze immers vooral tafels in standaardafmetingen en in veelal dezelfde materialen. Wil je je wens voor je ideale tafel doorzetten, dan zul je dus je tafel op maat moeten laten maken. Gelukkig is dit bij sommige ambachtelijke meubelspecialisten zonder veel moeite te regelen. Lees verder om daar het fijne van te weten.

Tafel op maat

Door wie laat je bij voorkeur je tafels op maat maken?

Wanneer je een salontafel – of welke tafel dan ook – op maat willen laten maken, laat dit dan bij voorkeur doen door een extern bedrijf met deze eigenschappen:

  • Een bedrijf dat maatwerk als core business heeft en dat dit er dus niet als extra service bij doet.
  • Een organisatie waar je daadwerkelijk tot in detail kunt bepalen hoe je tafel eruit komt te zien.
  • Een onderneming die al een jarenlange staat van dienst hebben wat betreft het op maat maken van meubels, met name tafels.
  • Een specialist die met 2D- en 3D-ontwerpen je vooraf een reëel beeld schetst hoe je tafel eruit komt te zien.