Zonwering Zeeuws Vlaanderen, goede service.

Heeft u er ook zo een last van dat het zo laat donker is, en daardoor moeilijk in slaap kunt komen? In de winter heb ik nooit slaap tekort, maar zodra de zomermaanden weer in beeld komen kom ik heel wat slaap tekort. Ik heb werkelijk van alles geprobeerd, maar niets hielp. Had ook luxaflex, maar ook daar komt het licht doorheen. Nee, dan maar op internet kijken of daar nog iets tegen het daglicht te krijgen is. Behalve een masker kwam ik op de site van Zonwering Zeeuws Vlaanderen terecht. Hier zag ik leuke gordijnen en zonweringen staan, maar waar mijn oog direct op viel waren de gordijnen die je kamer volledig verduisteren. Dit was precies waar ik al tijden naar op zoek was. Wat een keuze hebben ze hier, maar ook de prijs was erg aantrekkelijk. Snel heb ik een afspraak gemaakt met Zonwering Zeeuws Vlaanderen om te kijken wat het beste bij mijn huis zal passen. Binnen een week was mijn huis helemaal voorzien van mooie, maar verduisterende gordijnen. Zo kan ik weer op tijd naar bed gaan en geen last hebben van het licht,  maar overdag is mijn huis door de gordijnen ook lekker koel, er kan immers geen zonnestraaltje meer ongewenst naar binnen komen. screens_3-300x200 

Mooie gordijnen, goede kwaliteit.

Wat ben ik blij met mijn nieuwe gordijnen. Behalve dat het super mooie gordijnen zijn kom ik elke dag weer aan mijn nodige nacht rust toe. Jammer dat ik niet eerder op deze site ben terecht gekomen.  advertentie