Nieuwe gordijnen nodig, ga naar meubelstoffen Zoetermeer

Eens in de zoveel jaar begint het bij mij te kriebelen, ik moet en zal mijn interieur van mijn huis veranderen. Al is het maar een nieuw badkamer kleed, ik moet en zal iets nieuws kopen voor mijn woning. Helaas is mijn drang deze keer om mijn slaapkamer drastisch te veranderen, alleen de vloer mag blijven liggen. Maar ik wilde als eerste een nieuw bed, maar de gordijnen waren ook aan vervanging toe. Op de markt in Zoetermeer stond een stoffenkraam van meubelstoffen Zoetermeer, hier had ik toen al een leuke gordijnstof gezien. Kreeg toen een kaartje mee met het internet adres van de shop online. Toch maar eens kijken wat hier zoal te bestellen is, want wat is makkelijker om via je huis uit je luie stoel stof te kunnen bestellen. Op de site kwam ik al snel de stof tegen die ik toen bij de stoffenkraam van meubelstoffen Zoetermeer had gezien, en deze was gelukkig voorradig. Nadat ik nauwkeurig de maten had genomen heb ik de bestelling gedaan, en nu maar afwachten. Tijdens mijn speurtocht op de site kwam ik nog meer mooie stoffen tegen, mooie stof om de kussens op mijn bank in de woonkamer een nieuwe look te geven. cropped-index_foto11

Super mooie stof

Inmiddels hangen mijn nieuw gordijnen al een tijdje voor de ramen te pronken, moet zeggen dat dit een super mooie stof is. Ook mijn kussens op de bank zien er weer als nieuw uit, wat een nieuwe stof al niet kan doen.  van-schie_logo