Wilt u ook een regenton vulautomaat op uw regenpijp aansluiten?

Een regenton heeft veel voordelen als u een tuin heeft of zorgt voor bloemen en plantjes. Het kan natuurlijk in Nederland onvoorspelbaar weer zijn waardoor het een paar dagen erg droog kan zijn en dan ineens kan gaan onweren. In tijden dat er dus veel droogte is komt een regenton erg goed van pas. Een regenton vangt regenwater op waardoor u altijd water heeft wanneer u dit nodig heeft. Een regenton vulautomaat is erg belangrijk om erbij te kopen omdat dit eenvoudig is aan te sluiten op de regenpijp. Ik heb dus veel planten in mijn tuin die in de zomer altijd doodgaan of uitgedroogd zijn omdat het niet regent. Ik vind het zonde om hele tijd mijn kraanwater te gebruiken en dit is ook minder goed voor de planten omdat hier kalk in zit. ik ging daarom zelf opzoek naar een regenton en een regenton vulautomaat online en ik kwam op de website regenton.nu. Ze verkopen kunststof regentonnen, houten regentonnen, regenton vulautomaat, regenton voeten, regenton kranen en regenton accessoires. Er zijn verschillende maten van de regenton vulautomaat, ze hebben 70/80 mm, 90/100 mm. Ze hebben ook een regenton vulautomaat van 60-100 mm die een afsluiter en een bladvanger heeft. De regenton vulautomaat wordt ook wel regentonvuller genoemd omdat het natuurlijk uw regenton vult. de mm houd in dat het geschikt is voor regenpijpen met een diameter van 60 tot 100 mm. De standaardmaat van regenpijpen in Nederland zijn 70 tot 80 mm. De afsluiter bij de regenton vulautomaat geeft u de mogelijkheid om tijdens de winter de vulautomaat af te sluiten door middel van een schuif. Er zit dan ook nog een bladvanger bij en dit zorgt ervoor dat er geen bladeren in uw regenton komen waardoor er een ontstopping kan onstaan bij de kraan. Ze hebben ook een alles in 1 regenton vulautomaat dit betekent dat hij binnen 5 minuten een verbinding maakt tussen de regenpijp en regenton. Ze hebben dan ook een filmpje op de website zodat u kunt zien hoe het wordt gemonteerd en dat u helemaal niet handig hoeft te zijn om dit te kunnen monteren.

Een regenton vulautomaat met een goede aansluiting op uw regenpijp

Ik ben blij dat ik een site heb gevonden om mijn regenton vulautomaat te kopen om regenwater te kunnen opvangen voor mijn planten in de zomer. Het is ook veel beter om planten regenwater te gevend dan kraanwater omdat hier geen kalk in zit natuurlijk. Er staat veel informatie bij op de website over de producten die ze verkopen dus dat is ook erg fijn. De producten worden snel verzonden en zijn van goede kwaliteit gemaakt waardoor u de producten jarenlang kan gebruiken.

U kunt de website ook bezoeken

Ik heb gevonden wat ik zocht om mijn planten water te kunnen geven tijdens droogte in Nederland, ik raad u de website dan ook aan omdat:

  • U keuze heeft uit een breed assortiment
  • U een snelle levering heeft
  • U goede producten krijgt

Wilt u wat meer informatie, dan kunt u ook op de website meer lezen.