Schoonmaken moet ook gebeuren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een woning leeg moet worden gehaald vanwege een verhuizing, emigratie, of na het overlijden van een persoon. Dit kost vaak veel tijd een geeft veel gedoe met u mee. Er moet nagedacht worden over de spullen, waar moet alles heen, wat kan er weg, wat moet er juist bewaard worden. Het is daarom een fysiek zware klus, want er moeten spullen worden versjouwd, tapijt moet volledig worden verwijderd en de schoonmaak vervuilde woning moet op en top zijn.

Woningontruiming Utrecht zorgt voor het snel en vakkundig leeghalen van uw woning. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw persoonlijke eigendommen en daarbij zijn de overige spullen ook in veilige handen en laten we alles netjes en schoon achter. Uiteraard is er een mogelijkheid om alles uit handen te geven of zelf de keuze maken om aan diverse taken een steentje bij te dragen.

Als de woning leeggehaald moet worden zullen er veel spullen verplaatst moeten worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat de spullen heelhuids aankomen op de volgende bestemming. Daarbij kunnen wij er ook voor zorgen dat uw spullen een tweede leven krijgen. Dit is beter voor het milieu en kunt u ook andere personen ermee blij maken. Uiteraard staat hier een eerlijke prijs tegenover.

Alle waardevolle en bruikbare spullen worden voor u uitgezocht. Er kan natuurlijk wel het een en ander overblijven qua spullen, bijvoorbeeld kapotte meubels, apparatuur, glas, papier, plastic en noem maar op. Dit wordt uiteraard niet zomaar weggegooid. Dit kan over hergebruikt worden door u of wij laten het recyclen. Het afval wordt in ieder geval netjes afgevoerd. Alles wordt in ieder geval voor u geregeld. Zijn er toevallig nog meer wensen tijdens dit project, geef het aan en dan kunnen wij er voor zorgen dat alles piekfijn in orde is!