Maak jouw woning aantrekkelijk en je hebt jouw huis zo verhuurt!

De verhuurmarkt is steeds meer booming zeker met alle trends rondom R&B. Misschien ben jij ook wel van plan om binnenkort jouw huis te verhuren. Van jouw woning valt namelijk prima een business model te maken waarmee jij een aardig zakcentje kunt verdienen. Ga jij bijvoorbeeld tijdelijk jouw woning uit of heb je woonruimte over? Denk er dan eens over na om jouw huis te verhuren.

Verhuurnetwerk

Als jij jouw huis wilt verhuren is het een goed idee om je in te schrijven bij een verhuurmakelaar, bijvoorbeeld verhuurmakelaar Rotterdam. Deze websites hebben een groot netwerk en bovendien een goede reputatie. Via een verhuurnetwerk kan er snel een match gevonden worden voor jouw huis. Toch is de concurrentie op het internet groot en zoals eerder gezegd, ben je vast niet de enige die zijn stekkie te huur stelt. Hoe valt jouw woning nou op?

waterway

Pas het interieur aan

Een tip die zorgt voor meer geïnteresseerden is zorgen voor een mooi interieur. De meeste mensen beoordelen als eerst het interieur bij een zoeken naar een hotel of appartement. Dat is hoe het brein werkt en zoals je misschien wel weet, de eerste indruk is belangrijk. Een tip is ook om goed na te denken over jouw doelgroep. Zit jouw woning in een drukke stad? Wellicht dat jonge moderne mensen jouw huisje wel zien zitten. Kies dan bijvoorbeeld voor modern meubilair, want dit zal vaak de voorkeur hebben.

 Foto illusie

Online adverteren betekent mensen verleiden. Internet surfers verleidt je vooral met nieuwe media denk bijvoorbeeld aan mooie foto’s. Wat het tegenwoordig ook erg goed doet is een hometour. Dit betekent dat je een video kunt maken om de mooiste hoekjes van jouw woning te showen. Daarnaast zijn er nog een aantal tips om jouw foto’s aantrekkelijker te maken voor het oog:

  • Maak foto’s van hoekjes die jouw woning uniek maken
  • Maak rechte foto’s
  • ‘Less is more’
  • Zorg voor voldoende licht
  • Een frisse uitstraling is belangrijk

Heb jij nog meer tips?