Laat je vloerverwarming frezen bij Horbach!

Niets is zo lekker als een vloerverwarming in huis. Dat je je bed uitstapt op een warme vloer, zodat je geen pantoffels of schoenen aan hoeft te doen. Wist je dat je vloerverwarming ook in je bestaande vloer kunt laten plaatsen? Laat je vloerverwarming frezen bij Horbach! Er worden dan sleuven in de vloer aangebracht door middel van een freesmachine. In die sleuven wordt vervolgens een vloerverwarmingsbuis geplaatst. 

vloerverwarming frezen bij Horbach

Voorwaarden

Voordat je een vloerverwarming kunt laten frezen moet de vloer wel aan een aantal voorwaarden voldoen. De buis kan alleen worden geplaatst in een vlakke zandcement dekvloer of een anhydriet dekvloer. Deze vloer moet minimaal 2,5 tot 3 centimeter dik zijn om de buis in te kunnen plaatsen. Heb je een betonvloer thuis, maar wil je graag vloerverwarming? Dat is zeker mogelijk, maar dan is er een extra zware machine nodig. 

Vloerverwarming bij Horbach

Wanneer je hebt besloten om vloerverwarming te nemen is het de vraag hoe dit gerealiseerd kan worden. Laat je de vloerverwarming frezen bij Horbach? Dan worden de sleuven 10, 15 of 20 centimeter van elkaar verwijderd aangelegd. Dit wordt altijd in een slakkenhuispatroon gedaan, zodat de aanvoerleiding en de retourleiding naast elkaar komen te liggen. Hierdoor is de warmteverdeling optimaal. De prijzen die op de website te zien zijn, zijn altijd inclusief arbeid, BTW en materiaal. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.