Ik huur een cv ketel via Holland Warmte!

Sinds kort ben ik eigenaresse van een koopwoning! Helaas had ik te maken met een vervelend probleem mijn cv ketel was stuk gegaan. Geld voor een nieuwe cv ketel had ik op dat moment niet want de aanschaf van een kwaliteit cv ketel is zeker duizenden euro’s.  Maar gelukkig belandde ik via het internet op de website van Holland Warmte. Bij deze aanbieder had ik namelijk de mogelijkheid om een kwaliteit cv ketel van het merk Remeha te huren tegen een zeer schappelijk tarief.

Na het zien van deze mogelijkheid heb ik contact opgenomen met de klantenservice van Holland Warmte. Ik had namelijk een aantal vragen betreft de eventuele voorwaarden bij de huur van een cv ketel. Al mijn vragen werden op klantvriendelijke wijze beantwoordt en op basis van dit gesprek nam ik het besluit om een cv ketel te huren via de bovenstaande website.

Holland Warmte

Erg blij met de verleende service!

Ikzelf ben zeer tevreden over de verleende service van de bovenstaande aanbieder. Simpelweg omdat de cv ketel dezelfde week werd geplaatst binnen in mijn woning. Sindsdien ben ik weer in voorzien van warmte binnen in mijn woning, en dat voor een zeer lage huurprijs.

De aanschaf van een cv ketel is tegenwoordig hartstikke prijzig maar dit geld kunt u besparen. Bij de bovenstaande aanbieder heeft u namelijk de mogelijkheid om voor een zeer schappelijke prijs een cv ketel te huren. Zij verlenen een geweldige service en leveren top kwaliteit!

CV ketel