Een grote geneugte van onze hoofdstad is de 24 uurs service

Een grote geneugte van onze hoofdstad is de 24 uurs service

 

logo-slotenmakerEen van de dingen die je hier als bewoner van de hoofdstad echt geniet, is de luxe dat er voor bijna alles wel een 24 uurs service bestaat. Ik probeer altijd even stil te staan bij de geneugten van de hoofdstad van dit land, als je een trouwe lezer van dit blog bent dan heb je het vast al wel vaker voorbij zien komen. Ditmaal put ik uit eigen ervaring, aangezien mij laatst een vrij angstwekkende gebeurtenis overkwam. Ik had de hele dag zitten blokken voor tentamens die ik had en zitten pennen voor papers die ik in diende te leveren. In de avond bedacht ik me nog even naar buiten te gaan, ik had de hele dag namelijk al geen frisse lucht meer ingeademd en moest er even uit om de volgende ochtend tenminste weer fris te kunnen beginnen. Het gekke is, ik wist op het moment dat ik de deur achter me dicht trok al dat ik geen sleutels bij me had, grappig hoe je je dat op het moment suprême zelf al beseft. Helaas was het toen echter al te laat en zat de deur al potdicht voor mijn neus. Zonder huisgenoten in mijn huis dan wel vrienden of buren aan wie ik ooit de sleutel had gegeven had ik niemand om me binnen te laten en dus schoot ik even in de paniek. Maar ik ben dit blog niet voor niets begonnen natuurlijk, want ik kon vertrouwen op de geweldige 24 uurs service van de slotenmaker. De werknemer van de slotenmaker die deze late dienst had kwam binnen no time mijn kant op gespoed om me te assisteren in mijn binnenkomst in nota bene mijn eigen huis – maar wat was ik blij dat er zoiets als deze 24 uurs service bestaat, zeg! Ik had er werkelijk niet aan moeten denken die avond nog een minuut langer buiten te moeten staan!