Kroonluchters aan de enorm hoge plafonds

Kroonluchters aan de enorm hoge plafonds

 

logo (2)Mijn partner en ik hebben een tijdje geleden een heel oud pand in het centrum betrokken, iets waar we nog erg blij mee zijn. We zijn echter nog niet goed aan het inrichten toegekomen, en dan bedoel ik het inrichten direct naar ons huis, met dingen die hier echt passen. In ons vorige huis woonden we op een heel moderne manier en juist dat contrast vonden we hier wel leuk met alle design meubels die we hebben en die juist wel leuk uit de verf komen juist. Op de een of andere manier benadrukt dat elkaar toch juist dan – het oude pand lijkt ouder aangezien het zo in contrast staat met de nieuwe meubels en de meubels lijken op hun beurt meer af te zetten of naar voren te komen zo tegen deze klassieke setting aan. Toch vonden we het ook wel heel erg leuk om juist dat oude met het oude een beetje te kunnen combineren en dus zijn we op zoek gegaan naar de afwisseling in soorten meubels en wilden we er ook wat oude meubels tussen zetten. Daar waren we tot op heden echter nog niet aan toegekomen. We hadden altijd alleen nog maar wat geklust hier en daar maar waren zeker nog niet op pad geweest voor de inrichting. Dat was tot een vriend me laatst wees op de site van Lamp en Licht en me vertelde dat ik daar eens moest kijken voor kroonluchters – een advies dat me allereerst een tijdje niet meer te binnen schoot toen ik eens door de gang liep hier en ik omhoog keek naar het plafond, het enorm hoge plafond. Dat idee van kroonluchters was niet eens zo gek nog niet! Ik besloot te kijken op de website en jawel hoor, hij had gelijk had, hier slaagden we wel voor kroonluchters!