De voordelen van Laminaat Quickstep in combinatie met het Ambiant assortiment

Laminaatvloeren zijn tegenwoordig erg populair vanwege hun duurzaamheid, eenvoudige installatie en onderhoudsgemak. Een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige laminaatvloeren is Quickstep. In dit artikel zullen we de voordelen van Laminaat Quickstep bespreken en hoe het gecombineerd kan worden met het Ambiant assortiment voor een nog betere vloerervaring.

Voordelen van Laminaat Quickstep:
Laminaat Quickstep staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Het merk biedt een breed scala aan designs en kleuren, waardoor er voor elk interieur wel een geschikte vloer te vinden is. Daarnaast heeft Laminaat Quickstep een unieke beschermende toplaag, genaamd Scratch Guard, die de vloer beschermt tegen krassen en slijtage. Dit maakt het laminaat perfect geschikt voor drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer, keuken of hal.

Eenvoudige installatie:
Een ander groot voordeel van Laminaat Quickstep is de eenvoudige installatie. Dankzij het Uniclic kliksysteem kan het laminaat snel en gemakkelijk gelegd worden, zonder dat hierbij gebruik gemaakt hoeft te worden van lijm. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Bovendien is het laminaat na installatie direct belastbaar, waardoor je meteen van je nieuwe vloer kunt genieten.

Onderhoudsgemak:
Laminaat Quickstep is zeer onderhoudsvriendelijk. De vloeren zijn bestand tegen vlekken en gemakkelijk schoon te maken. Een simpele stofzuig- of dweilbeurt is vaak al voldoende om de vloer weer in optimale staat te krijgen. Hierdoor is Laminaat Quickstep ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren, waarbij vuil en vlekken onvermijdelijk zijn.

Combinatie met het Ambiant assortiment:
Hoewel Laminaat Quickstep op zichzelf al een uitstekende keuze is, kan het nog beter worden gemaakt door het te combineren met het Ambiant assortiment. Ambiant is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige ondervloeren, die zorgen voor extra comfort en geluidsdemping. Door een Ambiant ondervloer te gebruiken in combinatie met Laminaat Quickstep, wordt het loopgeluid verminderd en voelt de vloer aangenamer aan.

Daarnaast biedt Ambiant ook een ruim assortiment aan plinten en profielen die perfect passen bij Laminaat Quickstep. Hierdoor kan de vloer naadloos worden afgewerkt en krijgt het geheel een professionele uitstraling.

Laminaat Quickstep is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een duurzame, eenvoudig te installeren en onderhoudsvriendelijke vloer. Met de toevoeging van het Ambiant assortiment kan de vloerervaring nog verder worden verbeterd. De combinatie van Laminaat Quickstep met Ambiant ondervloeren, plinten en profielen zorgt voor extra comfort, geluidsdemping en een professionele afwerking. Kortom, met Laminaat Quickstep en Ambiant haal je een vloer van topkwaliteit in huis.