De aluminium overkapping van Tuinmani

Wil je graag een aluminium overkapping plaatsen in jouw tuin? Dan ben je bij Tuinmani absoluut aan het juiste adres voor zo’n overkapping en veel andere tuinartikelen. Dit bedrijf is namelijk al meer dan 15 jaar actief binnen de tuinbranche. Zij zijn in 2000 ontstaan uit het bestaande bedrijf Berkum Beton en zijn inmiddels uitgeroeid in de sector deventer en omstreken .

Waarom kiezen voor Tuinmani

Het team van Tuinmani bestaat uit een zeer ervaren en gepassioneerd team. Deze professionals hebben allen al meer dan 15 jaar ervaring en in de loop van deze jaren hebben zij erg veel kennis en ervaring opgedaan binnen deze branche. Bij Tuinmani kun je naast een aluminium overkapping ook veranda’s, sauna’s prielen, paviljoens, carport, schuurtjes en omheiningen vinden. Het assortiment blijft groeien omdat het team constant bezig is met de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen deze markt. 

overkapping

Het montageteam van Tuinmani 

Wanneer je jouw aankopen wilt laten monteren kun je gebruik maken van het montageteam van Tuinmani. Dit team bestaat uit ervaren monteurs die jouw nieuwe aankoop op de juiste manier kunnen plaatsen of monteren. 

Deskundig advies en het beantwoorden van al jouw vragen 

Tuinmani heeft een showroom waar je een aantal contactpen gaan de producten die zij aanbieden kan bekijken. In de showroom werken tevens professionals die jouw kunnen helpen met het vinden van het juiste producten en voor het beantwoorden van al jouw vragen. Bij Tuinmani zul je alle tuinartikelen vinden waar jij naar op zoek bent.