Voordelen van een snoerloze stofzuiger

Tijdens het stofzuigen is de grootste ergernis bij veel mensen het vervelende snoer dat overal achter blijft hangen. Het snoer ligt bijna altijd in de weg en zorgt er vaak voor dat je niet altijd even makkelijk bij bepaalde hoeken kan komen. Gelukkig zijn er tegenwoordig snoerloze stofzuigers waarmee je geen last meer hebt van dat vervelende snoer. Hieronder hebben we de grootste voordelen van een draadloze stofzuiger op een rijtje gezet. 

Tip: De snoerloze stofzuigers van Dyson zijn door de Consumentenbond zeer uitgebreid getest en zijn een echte aanrader. Goedkoop een Dyson kopen?  Via Bespaardeals ontvang je hoge korting op je nieuwe Dyson stofzuiger!

Gemakkelijk in gebruik

Normale stofzuigers kunnen best wel zwaar van gewicht zijn, sjouwen met de stofzuiger is dan ook niet altijd even handig. Snoerloze stofzuigers zijn een stuk lichter en zijn dus ook gemakkelijk te tillen. Zeker als je regelmatig op verschillende verdiepingen moet stofzuigen is zo’n lichte stofzuiger ideaal. Snoerloze steelstofzuigers zijn ook een stuk handzamer doordat je ze gewoon kunt vasthouden bij de steel. Deze steel zorgt er ook voor dat je kunt stofzuigen op plekken waar je normaal minder goed bij kunt. 

Multifunctioneel

De meeste snoerloze steelstofzuigers zijn gemakkelijk met één klik te veranderen in een kruimelzuiger. Dit is natuurlijk erg handig als je even de kruimels onder de eettafel op wilt zuigen of even snel wat (honden)haren van de bank wilt zuigen. Ook voor kleine klusjes pak je veel sneller de stofzuiger als je een steelstofzuiger in huis hebt.

Direct klaar voor gebruik

Stofzuigen is al niet zo leuk, maar zeker als je eerst nog het snoer moet ontwarren of het snoer te kort is. Een snoerloze stofzuiger is direct klaar voor gebruik. Je hebt nooit meer last van een knoop in het snoer of plekken waar je niet goed bij kan. Zo zorgt een stofzuiger zonder snoer voor veel meer bewegingsvrijheid tijdens het stofzuigen