Unieke verlichting op iedere plek

Wil je graag meer sfeer creëren in je woonruimte? Met een led light strip kan je iedere ruimte omtoveren tot een unieke ruimte. De kleuren zijn gemakkelijk zelf in te stellen, zodat je deze zo aan kan passen naar je eigen wens. Kleuren zijn bepalend voor je gevoel en stemming. Dit maakt dat je met led light strips meer invloed hebt op jouw humeur. Wil je even lekker ontspannen? Kies dan een zachte warme kleur waarmee jij tot rust komt. Of wil je juist meer energie en gezelligheid creëren in de ruimte? Kies dan voor een opvallende kleur zoals groen of blauw om in de juiste stemming te komen. 

Veelzijdige toepassingen

Led light strips zijn niet alleen voor in de huiskamer, maar ook voor iedere andere ruimte geschikt. De strips zijn gemakkelijk te bevestigen door de plakstrip, waardoor ze geschikt zijn voor vele oppervlakken. Ook zijn ze gemakkelijk in lengte aan te passen. De strips kunnen geknipt worden zodat ze goed op het bevestigde oppervlak passen. Door de kleuren aan te passen aan de ruimte, bepaal je de sfeer voor iedere kamer. Een zacht witte gloed geeft bijvoorbeeld een rustige en warme uitstraling aan je woonkamer of slaapkamer. Wit licht geeft ook de meeste verlichting zodat je meer ziet op moeilijk bereikbare plekken. Zo kan je ook in de keuken onder de bovenkastjes led light strips plaatsen zodat je meer zicht hebt. Of in vitrinekastjes waar je je collectie beeldjes in de spotlight kan zetten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Makkelijk in gebruik en energiezuinig

Led light strips zijn erg makkelijk zelf te plaatsen. Door de zelfklevende strip plaats je de strips op ieder egaal oppervlak. Door de flexibele strip past de led light strip ook bijvoorbeeld ronde kastjes of buigende trapleuningen. Zo kan je op ieder gewenste plek genieten van sfeervolle verlichting. De LED verlichting werkt erg energiezuinig. Zo kan je besparen op de energiekosten. Veelal worden led light strip verlichting gebruikt als decoratieve verlichting, maar je kan er ook voor kiezen te gebruiken als hoofdverlichting. Met kleuren en een dimfunctie kan je het licht zo aanpassen naar je eigen wens. Met led light strips zorg je dat iedere ruimte een unieke uitstraling krijgt waar je lang plezier van hebt. De meeste strips gaan wel 50.000 branduren mee, waardoor je ze niet vaak hoeft te vervangen. Dit maakt de led light strips een duurzame en effectieve manier van sfeervolle verlichting!