verstelbare tafel kopen voor een goede houding

maatwerk-logoHet is onderhand wel duidelijk dat een goede houding belangrijk is tijdens het zitten. Ik vind het belangrijk dat mijn dochter nu al een goede houding aanneemt tijdens het zitten achter een bureau. Mijn dochter zit namelijk vaak en lang achter haar bureau om te tekenen of knutselen. Ze is nu al iets te groot voor haar oude bureau en daarom gaan wij een verstelbare tafel kopen voor haar.

Maatwerk

We hebben een huis met veel aparte hoeken en vormen. In de kamer van mijn dochtertje hebben we grotendeels van de meubels daarom ook op maat laten maken. Het idee was daarom ook om het nieuwe bureau op maat te laten maken zodat alles zelf afgesteld kon worden. Mijn dochter groeit ook best snel en we waren daarom nog aan het tverstelbare-tafelwijfelen. Straks past ze na een jaar niet meer bij het bureau en dan is het zonde.

We kwamen via via in contact met het bedrijf Maatwerk. Omdat we nogal wat vragen hadden heb ik even contact opgenomen met dit bedrijf. Eigenlijk werden deze tafels gemaakt voor mensen met een beperking maar dat maakt ons niet heel veel uit.

In het gesprek heb ik gevraagd of er iemand langs kon komen of dat wij ergens langs konden gaan om de tafel te bekijken. We zijn uitgenodigd om op het kantoor langs te komen. Samen met mijn dochtertje zijn we daar wezen kijken. Ze vond de kleur van de tafels niet zo mooi, maar dat was ook het enige wat ze er op had aan te merken (ze kan nogal kritisch zijn op haar leeftijd). De kleur van de tafel zou geen probleem zijn verzekerde de medewerker ons en daarom zouden we hier de verstelbare tafel kopen.