Tip: huis kopen Tilburg

Jaren geleden gingen wij naar Tilburg voor een weekendje weg. Nog nooit eerder waren wij in Tilburg geweest. Tijdens ons weekend weg werden wij verliefd op deze gezellige en leuke stad. Wij hadden het weekend van ons leven. Sindsdien gingen wij jaarlijks meerdere keren naar Tilburg. Sindsdien hebben wij eigenlijk ons hart verkocht aan deze stad. Dus hebben wij besloten om daar een huis te gaan kopen. Ik ben op internet gaan zoeken op huis kopen Tilburg en al snel kwam ik bij Erik van Poppel Makelaardij terecht.

Huis

Begeleiding bij het hele traject

Erik van Poppel Makelaardij is een fijne makelaar in Tilburg die begeleiding biedt bij het hele traject Wij hebben een afspraak gemaakt en daarbij hebben wij allerlei zaken besproken zoals ons budget, onze huidige woonsituatie en naar wat voor woning wij opzoek zijn en binnen welke termijn. In Tilburg staan heel erg veel woningen te koop en het was fijn om iemand te hebben die ons kon helpen om ons droomhuis te vinden. Je droomhuis zoeken in zo’n groot aanbod is natuurlijk erg lastig, dus het was echt fijn dat zij ons hierin hebben begeleidt.

Water

Wij hebben eindelijk ons droomhuis

Wij hebben meerdere huizen bezocht met de makelaar en uiteindelijk is ons hart verkocht aan een prachtig huis. Een ruime en lichte woning met een grootte tuin met prachtig uitzicht. Daarnaast ben je binnen een paar minuten in het centrum. Wil jij ook een huis kopen in Tilburg? Dan is Erik van Poppel Makelaardij de perfecte makelaar.

Rivier