Quara oliekaars is super mooi!

De Quara is een bijzondere olielamp van Candol. Deze Quara olielamp is een olielamp met karakter, die standaard wordt geleverd met een olievulling, de veiligheids- en decoratiehuls en glazen tube of bol. Wacht niet langer en neem vandaag nog een kijkje op de webshop van Candol!

candol online 2

Veiligheid

Alle producten die Candol verkoopt zijn veilige en milieuvriendelijke producten. Dit bedrijf is van Oostenrijkse oorsprong en sinds 1991 al verkrijgbaar in Nederland. Deze lange periode had nooit zo lang kunnen zijn als de kaarsen en lampen van Candol niet van de bijzondere en uitmuntende kwaliteit zouden zijn als dat ze zijn. De verschillende hulzen en tubes die erbij beschikbaar zijn zijn in verschillende kleuren te koop en zo kan je de olielamp dus helemaal customizen naar hoe jij hem mooi vind, of in je huis wil hebben. De olielampen brengen veel sfeer in huis en zijn een echte must have!

candol online 3

Voordelen

De webshop van Candol heeft veel verschillende voordelen die ik op een rijtje heb gezet voor je: Candol is verkrijgbaar voor particulieren maar ook voor bedrijven. Olielamp verlichting is namelijk uitermate geschikt voor de horeca en onderhoudsvriendelijk. Er is geen sprake van druipend kaarsvet wat betekent dat de kaarsen en olielampen er mooi uit blijven zien. Ook is dit handig voor particulieren, zo hebben zij geen lelijke kaarsvetvlekken op hun houten tafels. De milieuvriendelijke olievulling kan gewoon bij het vuilnis gelegd worden. De lamp zelf gaat levenslang mee, die hoeft dus maar eenmalig aangeschaft worden!