Een origineel tuinfeestje organiseren: 3 toffe ideeën

Als je iets te vieren hebt, is het leuk om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. Als je veel mensen bij jou thuis uitnodigt, ligt het vieren van een feest in de tuin voor de hand. Door je tuin bij het feest te betrekken, heb je meer ruimte en kun je zoveel gasten uitnodigen als je wilt! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nu nog een leuke extra om jouw feest compleet te maken. Hieronder lees je drie toffe ideeën voor een origineel tuinfeestje!

1. Organiseer een themafeest

Misschien heb je er al aan gedacht om een themafeest te organiseren. Maar voor welk thema ga jij en hoe kleed je dit aan? Vieren jullie de verjaardag van een Abraham of Eva, dan kun je bijvoorbeeld een pop maken en die bij de entree zetten. Of wat dacht je van een enorme opblaaspop als middelpunt van de tuin? Niet alleen voor 50-jarigen zijn leuke attributen te verkrijgen. Zo kun je voor een echte diva-party bijvoorbeeld ook een suikerspinmachine huren. Of wat dacht je van een Caribisch feest met opblaasbare palmbomen en limbo dansen in de tuin? Ook voor kleine tuinen zijn er genoeg thema artikelen te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Springkussenverhuur Den Haag.

2. Huur een springkussen voor de kids

Heb jij een grote tuin met veel ruimte? En hebben jullie kids of nodig je vrienden met kinderen uit? Je steelt pas echt de show door een springkussen op jullie tuinfeest neer te zetten. Deze zijn er in alle soorten en maten. Met een springkussen creëer je een win-win situatie: als de kleine genodigden naar hartenlust kunnen spelen hebben zij het naar hun zin, en hun ouders ook! Woon je in het Groene Hart? Bij Sprinkussenverhuur Groene Hart hebben ze voor ieder wat wils!

3. Speel een spel, maar dan levensgroot!

Dit is een super tip voor alle leeftijden: speel een levensgroot spel op jullie tuinfeest! Dit soort XXL spellen zijn echt in allerlei vormen te verkrijgen. Zo speel je bijvoorbeeld levensgroot Jenga of Mikado, maar kun je ook vissen vangen of 4 op een rij spelen in supervorm! Deel de gasten in teams in en maak van je feest een sportief toernooitje. Met een leuke beloning voor het winnende team houd je iedereen gemotiveerd. Zorg bijvoorbeeld voor een bokaal of een prijs in de vorm van een lokale lekkernij of goede wijn. Succes gegarandeerd!