Opzoek naar een beeldend kunstenaar

Omdat ik opzoek was naar een beeldend kunstenaar voor een mooi kunstwerk bij thuis, ben ik opzoek gegaan op het internet. Door beeldend kunstenaar in te typen op mijn computer, kwam ik al snel terecht op de website van Tchavdar Iliev. Deze kunstenaar maakt mooie en aparte beelden die jij normaal niet ziet bij andere kunstenaars. Daarom besloot ik om een afspraak te maken om een speciaal beeld voor bij mij thuis te laten maken door deze onderneming. Toen ik mijn afspraak had, werd ik vriendelijk geholpen door Tchavdar Iliev en hij luisterde goed naar wat mijn wensen waren. Ook had ik een keuze voor materiaal die hij mocht gebruiken. De keuze van materiaal was steen, marmer, beton en aluminium. Ik besloot om voor een marmeren beeld te gaan. Dit was voor deze kunstenaar geen probleem en ik zou bericht krijgen als het beeld klaar was. Dit zou echte wel een aantal weken duren maar dat vond ik niet erg het zou het zeker waard zijn.

beeldend kunstenaar

Een prachtige beeld

Mijn beeld was sneller klaar dan ik had verwacht en dankzij deze beeldend kunstenaar is die precies geworden zoals ik het mij voorstelde. Hij is zelfs mooier dan ik had verwacht. Het materiaal die deze kunstenaar heeft gebruikt is prachtig. Iedereen die bij mij thuis komt blijft maar kijken naar het beeld, ik zelf ook. Het beeld is mij ieder cent waard en ik zou zeker weer een beeld bestellen bij deze kunstenaar. Kijk eens op zijn website naar zijn werk.

beeldend kunstenaar