Op zoek naar zwembadafdekking

NieuwAtlantis-e1419004847562De koude dagen komen er weer aan, nu zullen we geen gebruik  maken van ons buitenzwembad: tijd voor zwembadafdekking. Hiervoor hebben wij NieuwAtlantis ingeschakeld. Zij leveren maatwerk, volledig afgestemd op mijn voorkeuren. Als ik mijn zwembad niet afdek zal het snel vervuild worden. Als gevolg daarvan zullen we het water vaker moeten verversen, dit kost veel tijd en moeite. Het afdekken van ons zwembad is niet alleen goed tegen vervuiling, maar het helpt ook om warmte te genereren of als extra preventie als je bijvoorbeeld kleine kinderen of dieren hebt.  Je zwembad afdekken kan op verschillende manieren, daarvoor heb ik destijds een afspraak gemaakt. Toen hebben we onder andere de showroom bekeken, hierdoor kreeg ik een duidelijk beeld van het aanbod.

Wat zijn de mogelijkheden?bedekking

Bij NieuwAtlantis vinden ze het belangrijk dat zwembadafdekking er smaakvol uitziet, dat vind ik ook belangrijk. Mijn zwembad is een waardevolle en luxe toevoeging aan onze tuin.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om een afdekking inwendig in te laten bouwen. Dit betekend dat de afdekking onder de rand van het terras wordt aangelegd, hier zie je niks van als het zwembad open is.  Ook is het zo dat de ruimte om het zwembad vrij blijft van vervelende belemmeringen. Mijn budget was vrij laag, dus ik heb gekozen voor opbouwafwerking, dit zijn volautomatische systemen. Ik kan dit systeem zeker aanraden, omdat het gemakkelijk en snel te bedienen is. Mijn zwembad is nu goed afgedekt voor de komende herfst- en wintermaanden, op naar de zomer! zwembad met hout