Op zoek naar een unieke lamp

Mijn interieur in huis is anders als bij vele andere mensen. Zo ging ik op zoek naar een unieke lamp. Steeds meer mensen gaan naar een woonboulevard om daar hun meubels te kopen. Ik vind dat zo standaard en daarom ga ik daar nooit heen. Mijn meubels laat ik liever zelf ontwerpen en dit dan door een vakman laten maken. Zo wilde ik dit ook laten doen met mijn lichtbron in huis. Om dit te realiseren ging ik op zoek op het internet naar een designer die daarin iets voor mij kon betekenen. En die heb ik gevonden.

Een super mooi design

Het bedrijf dat voor mij de unieke lamp heeft gemaakt is: JacquesO Design te Zaandam. Het assortiment van deze ondernemer kenmerkt zich als uniek, creatief, exclusief en eigenzinnig. Precies wat ik zocht. De producten worden gemaakt van diverse materialen zoals bamboe, hout, baksteen, leisteen en oude boeken. De producten worden allemaal handgemaakt en zijn daarom zeer gevarieerd. Niemand heeft daardoor hetzelfde product in huis staan. De verlichtingswerktuig die de vakman voor mij heeft gemaakt ziet er super mooi uit. Hij is gemaakt van een boomstamschijf, coco boats en wilgentenen. Wilt u ook een eigen ontworpen verlichtingswerktuig of klok laten maken? Neem dan eens een kijkje op de website van dit bedrijf.