Op zoek naar dé hollewandplug? Je ziet hier goed!

Je bent aan het klussen en je bent aangebroken bij het bevestigen van de gipsplaten en/of panelen. Maar je vraagt je eigenlijk af hoe je dit het eenvoudigst en het veiligst kan doen. Dit doe je namelijk met de hollewandplug van Techwinkel! Met deze hollewandplug hoef je je nergens meer zorgen over te maken en kan je eenvoudig jouw gipsplaten of panelen bevestigen. Want we weten immers allemaal dat je zo snel mogelijk de klus af wilt hebben. Of het nou een hobbyklus is of je baan.

Techwinkel

Alle eigenschappen die je nodig hebt voor de klus

De hollewandplug heeft alle eigenschappen die je verwacht dat een plug te hebben. Maar daarnaast kan je met een extra tang nog eenvoudiger en sneller de gipsplaten bevestigen. Je hoeft dus minder zwaar werk te verrichten en het zorgt er ook nog eens voor dat je op tijd klaar bent. Een van de vele eigenschappen is dat de hollewandplug gipsplaten kan bevestigen met een dikte tussen de drie en 32 millimeter. Daarnaast zorgt de hollewandplug ervoor dat de gipsplaat op zijn plaats blijft, ook tijdens de montage! En treedt er geen plugverlies op, zodat je ten alle tijden de hollewandplug optimaal kan gebruiken tijdens het bevestigen van gipsplaten of panelen.

De kers op de taart van de hollewandplug

Zoals net al gezegd, kan je met de extra tang voor de hollewandplug nog eenvoudiger en sneller gipsplaten bevestigen. Hieronder laten we de gebruiksaanwijzing zien van de tang.

Stap 1: Plaats de hollewandplug in het geboorde gat.

Stap 2: Zet de kop van de tang tegen de flens van de plug met de kop van de schroef in de gleuf.

Stap 3: Knijp met de tang zodat de plug uitvouwt en zich in het gat borgt.

Na deze stappen te hebben gevolgd is het een fluitje van een cent!