Ontzettende mooie palmen besteld bij http://www.mypalmshop.nl/

brahea-edulis_wp_Mijn tuin was helemaal verwildert en daarom had ik besloten om mijn tuin eens stevig aan te pakken. De oude tegels die in mijn tuin lagen heb ik er uitgehaald en weggedaan. Het leek mij een leuk idee om echt een lounge tuin te creëren en daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke planten voor in mijn tuin.

Palmen

Een van de dingen die ik heel erg graag in mijn tuin wilde hebben waren palmen. De palm creëert namelijk een relaxte tropische sfeer. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de palm de winter overleeft in het koude Nederland.

Door een tip van een goede vriend van mij kwam ik terecht op de website http://www.mypalmshop.nl/. Op de website http://www.mypalmshop.nl/ werden er heel erg veel verschillende palmen aangeboden. Als het aan mij lag dan had ik de hele tuin vol geplant met deze palmen, maar dat werd mij iets te duur.

cycas-revoluta_wp_Op de website werden heel erg veel verschillende tropische planten aangeboden. Wat mij verbaasde was de goede prijs voor deze planten. De meeste planten en palmen waren ook nog eens bestendig tegen de Nederlandse kou.

Het leek mij een goed idee om eerst een palm te bestellen en deze te planten om te kijken hoe dit zou staan. Via de website kon ik gemakkelijk een bestelling plaatsen. De palm werd mooi op tijd geleverd en deze heb ik dezelfde dag nog geplant.

De palm is ontzettend mooi en het is echt een toevoeging aan de tuin. Binnenkort ga ik weer een exotische plant bestellen via deze website!