Mijn nieuwe vlizotrap via Bouw-handel

Schody_bigIn mijn woning zit nog een ouderwetse vlizotrap naar de zolder toe, helaas is deze kort geleden kapot gegaan en was hij niet meer bruikbaar waardoor ik snel voor een andere oplossing moest gaan zoeken. Op aanraden van de buren ging ik kijken op de website van Bouw-handel en kwam ik al snel tegen waar ik naar op zoek was. Ik heb geen moment getwijfeld en heb de vlizotrap die ik het mooiste vond besteld, een paar dagen later zou ik het binnen krijgen. Toen ik eenmaal op de website aan het rondkijken was kwam ik nog veel meer handige woonspullen tegen zoals een dakraam voor op zolder en ook prachtige lichtkoepels die ze hebben.opstand7

Installeren en klaar

Toen na een paar dagen mijn nieuwe trap van Bouw-handel eindelijk binnen was heb ik hem meteen geïnstalleerd zo dat hij weer helemaal gebruiksklaar was en ik eindelijk weer de zolder op kon komen. De trap is een groot succes en ben erg blij met de goede service die het bedrijf heeft gegeven, het is absoluut een aanrader voor anderen. Op de website van het bedrijf vindt je veel mogelijkheden die wel eens van pas kunnen komen in jouw woning zoals een prachtige lichtkoepel of net als mij een leuke ouderwetse vlizotrap, er is genoeg keuze voor elk huishouden.FTP-V_U3_profiel_www__5_2