Leuk idee, glasfolie

Mijn moeder heeft sinds kort haar huisje ingeruild voor een seniorenflat. Natuurlijk een hele grote stap, maar wel beter nu, er zijn geen trappen in huis, en in haar vorige woning wel. Zelf heeft ze wel aan het idee moeten wennen dat ze geen tuin meer heeft, maar nu een balkon. De tuin, maar zeker ook het huis waren veel te groot geworden, zeker u mijn vader er niet meer was. En wat wij nu prettig vinden is dat er dagelijks controle is, en ook is er de mogelijkheid dat mijn moeder kan aanschuiven om te eten, zowel tussen de middag als in de avond. Het enige nadeel is dat er veel inkijk is in de keuken van mijn moeder. Zo kan je van buitenaf door haar hele woning kijken. Om hier wat aan te doen heb ik mooie glasfolie besteld via www.plakhetzelf.nl. Dankzij deze folie kan ze zelf wel naar buiten kijken, maar de mensen die voorbij lopen hebben nu meer moeite om naar binnen te kijken. Moet zeggen dat het een stuk gezelliger staat met de glasfolie op de ramen. raamfolie-bestellen-full-colour-windowdeco-buttons

Zeer mooie folie

Mijn moeder is inmiddels gewend aan haar nieuwe buren, en heeft al meerdere vriendinnen gemaakt. Ze is bijna niet meer thuis, maar zit vaak gezellig beneden in de gezamenlijke ruimte te kletsen. Omdat ik voor mijn moeder op het internet naar de raamfolie aan het zoeken was heb ik inmiddels voor mezelf ook een leuk idee voor mijn voordeur gezien, folie met een huisnummer, die ik zeker ga bestellen. raamfolie-aanbrengen-woonkamer-voorbeeld4-img_3632-200x150