Laminaat vloeren, nu nog mooier

Wanneer uw vloer toe is aan vernieuwing of als u een nieuw huis heeft en op zoek bent naar een geschikte vloer, dan is een laminaat vloer een goede optie. Dankzij een breed scala aan mogelijke kleuren, motieven en kwaliteit, is er altijd een soort die bij u past. De tijd dat laminaat een koud en kil uiterlijk had, is al jaren voorbij!

FillWyIzNjAiLCIyNzAiXQ-ondervloer

Wat is uw stijl?

Laminaat is een vloersoort die bestaat uit vier basislagen, waaronder een dragerlaag (kernlaag) en een dessinlaag. De dessinlaag bevat een fotoprint van hout of steen en bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van het laminaat. Eventuele reliëf in de toplaag – die tevens de vloer beschermt – en de kleur, maken het plaatje compleet. U zult verbaasd zijn wat er mogelijk is. Grote merken als Balterio, Quick-Step en Parador bieden u volop keus. Laminaat van hoogwaardige kwaliteit met een slijtvaste toplaag, goede akoestische eigenschappen en een fraai uiterlijk. Van houtdessin in verschillende uitvoeringen tot een schitterende stenen look. Laminaat brengt uw woning tot leven en biedt volop voordelen. In combinatie met de juiste ondervloer zult u nog jarenlang van een laminaat vloer kunnen genieten.

FillWyI1NjAiLCI0MjAiXQ-Saffier_Avenida_106313_av278_blond_oak02

Afhankelijk van de stijl die u zoekt en de intensiteit van gebruik, zijn er een flink aantal mogelijkheden. Bij Laminaat en Parket adviseren we u daar graag over.