Koop al je bouwmaterialen eenvoudig online voor de laagste prijs

Bouw-handel is de webwinkel voor al je bouwmaterialen. De online winkel biedt een groot assortiment aan onder andere lichtkoepels, dakramen, vlizotrappen, rookkanalen en trappen en steigers. Al sinds 2007 levert bouw-handel zijn kwaliteitsproducten aan zowel particulieren als bedrijven. Op de website vindt je alle producten met een duidelijke productomschrijving. De producten worden altijd aangeboden voor scherpe, concurrerende prijzen. Je betaalt eenvoudig en veilig via het betaalsysteem van Multisafepay.

 

Kom naar de Bouw-handel showroom voor advies op maat

Op de website vind je naast de uitgebreide productomschrijvingen ook talloze tips en adviezen met betrekking tot de bouwmaterialen. Wil je toch meer informatie? Dan staat het team van de bouwmarkt uiteraard voor je klaar. Via de website kun je direct chatten met een van de medewerkers. Ook is het mogelijk te bellen of e-mailen met de klantenservice, zij zullen zo snel mogelijk reageren op je vraag. Ook is het mogelijk de producten alvorens je bestelling te komen bekijken in de showroom. Laat weten wanneer je langskomt zodat er een medewerker klaar staat om je te voorzien van de nodige adviezen. De showroom is gevestigd aan de Luzernestraat 15 in Nieuw Vennep (vlakbij Schiphol).

Snelle levering

De online bestelde producten worden bijna altijd (98%) binnen een week thuisbezorgd. Veel producten zoals de lichtkoepels, dakramen, rookkanalen en vlizotrappen worden zelfs gratis thuis geleverd. De producten worden op een vooraf afgesproken dag afgeleverd op het gewenste adres. Indien gewenst kan de chauffeur je een half uur van tevoren bellen zodat je de producten zeker in ontvangst kan nemen.