Kom allemaal naar de Woonboulevard Sliedrecht!

Verschoor261115-72-w1000-150x150Een tijd geleden zijn wij in huis begonnen met een verbouwing, dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot dus we zijn er erg druk bezig mee geweest. Na een aantal dagen aan het werk te zijn geweest met de verbouwing vond ik het tijd voor een nieuw interieur, nu we toch bezig zijn kunnen we het net zo goed allemaal in 1 keer doen zei ik tegen mijn vrouw. We gingen op een dag een kijkje nemen bij de Woonboulevard Sliedrecht die bij ons heel dichtbij is om te kijken of we hier misschien zullen slagen voor een nieuw interieur.

Een prachtige winkel
Toen wij de Woonboulevard Sliedrecht bezochten kwamen we er al vrij snel achter dat dit de juiste locatie was voor ons. Een paar winkels later kwamen we terecht in een prachtige winkel die helemaal bestond uit interieuradviezen en prachtige meubels en accessoires. We keken onze ogen werkelijk uit en waren meteen verkocht door de winkel, we besloten om hier onze inspiratie uit te werken en gingen een gesprek aan met een medewerker.

Perfecte keuze
Na het gesprek met vele adviezen waren we het er over eens welke spullen we allemaal gingen meenemen uit de winkel. Een aantal dingen moesten geleverd worden omdat die te groot waren voor ons om mee te nemen. Uiteindelijk hebben we alles prachtig ingericht dankzij de mooie accessoires en meubels van dit top bedrijf! We zijn er super blij mee en gaan nu verder genieten van het eindresultaat.Verschoor261115-32-e1453211800278