Kies voor wall2floor

Mijn vrouw en ik hebben een tijd geleden een nieuw huis gekocht waarin nog veel geklust moest worden. Voor de afwerkingen van de muren hebben wij gekozen voor wall2floor. Dat is een speciale afwerking die een unieke look geeft aan een ruimte. Door de samenstelling in het product, kan het ook op muren in ruimtes waar het soms vochtig is zoals de keuken en een badkamer. Mijn vrouw en ik hebben heel bewust ervoor gekozen om een huis te kopen waar nog veel in moest gebeuren. Wij vinden het namelijk beide leuk om met onze handen te werken. Daarnaast kunnen wij ons huis zo verbouwen dat het aan al onze wensen voldoet.

wall2floor

Een prachtig resultaat

Samen met mijn vrouw hebben wij veel verschillende soorten bedrijven benaderd om een mooie afwerking te vinden voor onze muren. Toen het bedrijf E.F.Meijer ons vertelde over wall2floor, toen wisten wij gelijk dat wij hen wilden inhuren. Wat hun aanboden leek ons echt ideaal, dus wij hebben gelijk een afspraak met hen gemaakt. Een aantal dagen later stonden er drie medewerkers op de stoep om al onze muren af te gaan werken. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.