Kardol en Verstraten is het enige merk dat ik bekeek

Kardol en Verstraten is het enige merk dat ik bekeek

Ik vind het heel erg fijn dat we de afgelopen weken de kans hebben gehad om onze slaapkamer helemaal op te knappen, evenals de kamer van de kinderen. We wilden de bovenverdieping al langer goed aanpakken en nu hebben we dit dan eindelijk gedaan. We wilden onze muren veranderen, nieuwe vloeren plaatsen en ook wilden we graag nieuwe decoratie aan de muren plaatsen. Omdat we het belangrijk vinden dat de slaapkamers wel een rustruimte blijven hebben we hier nu nog steeds geen televisies op geplaatst. Nu alle kamers nieuwe kleuren hebben vind ik het leuk dat we dan ook beddengoed hebben dat past bij deze nieuwe kleuren en dus ben ik op zoek gegaan naar nieuw beddengoed. Ik ben uiteindelijk via het internet gaan zoeken en zo ben ik uitgekomen op de website van het Linnenhuis. Op deze website vond ik een enorm aanbod van merken die een aanbod hebben van beddengoed. Mijn oog viel op het merk Kardol en Verstraten. Ik had al wel eens gehoord van dit merk maar er zelf nog geen ervaring mee. Ik heb inmiddels ontdekt dan Kardol en Verstraten al meer dan 15 jaar een zeer toonaangevend merk is voor wat betreft bedtextiel. Een kijkje tussen het volledige aanbod van dit merk leverde me an snel verschillende opties op en zo besloot ik om niet eens meer verder te kijken voor onze eigen kamer. Wanneer u ook op zoek bent naar nieuwe beddengoed dan kan ik u zeker aanraden om ook eens een kijkje te nemen op de website van het Linnenhuis en om dan ook zeker de collectie van het merk Kardol en Verstraten eens goed te bekijken. U vindt hier een zeer breed aanbod en ik denk dat er voor iedereen wel een passende set tussen zit.