Is de deur dichtgevallen?

Je stapt even buiten om de post aan te nemen of een sigaretje te roken maar dan valt de deur achter je dicht. Dit komt veel vaker voor dan je zou denken. Slotenmakers in Den Haag krijgen haast iedere dag wel zo een melding en vaak meerdere op een dag. De bewoner wil zo snel mogelijk weer naar binnen en dat is logisch daarom wordt er ook meteen een slotenmaker op pad gestuurd.

Het is nooit fijn om buitengesloten te raken vooral wanneer de deur opeens achter je dichtvalt. Je bent dan zeker niet voorbereid en misschien heb je zelfs nog een klein kind binnen. Het is belangrijk dat de deur weer heel snel opengemaakt kan worden. Hiervoor kun je een slotenmaker Den Haag bellen om met spoed iemand langs te sturen om de deur open te maken.

Voor spoedgevallen hebben de slotenmakers in Den Haag een bereikbaarheidsdienst dat iedere dag bereikbaar is. Zo is het mogelijk om een slotenmaker Den Haag binnen een kwartiertje op locatie te hebben. De slotenmaker kan vervolgens snel de deur openmaken waardoor je weer naar binnen kunt. Het is een kwestie van een paar seconden om de deur open te flipperen voor de slotenmaker.