Interessante kunsthandel nabij Eindhoven

Van Antwerpen is een interessante kunsthandel nabij Eindhoven. Hier kan je werkelijk zoveel mooie dingen kopen, dat het zeker de moeite is om hier een bezoek aan te gaan brengen. Omdat wij al een tijd tegen een kale muur in onze woonkamer aan kijken, wilden wij op zoek gaan naar iets moois. Niet zomaar een schilderij, maar iets wat echt veel waarde heeft. Omdat wij niet precies een idee hadden wat het moest gaan worden hebben wij eerst een bezoek aan de galerie gebracht. Hier is een onderverdeling gemaakt in de vele mogelijkheden. Zo heb je een aparte ruimte voor schilderijen, grafieken, aquarellen en etsen. kunsthandel Eindhoven

Leuke ideeën

Eindelijk kregen wij een idee wat wij in onze woonkamer wilden hebben. Hoewel het aanbod hier in de kunsthandel nabij Eindhoven zo enorm was en om hieruit te kiezen echt een heel karwei was, hebben wij eerst een afspraak met Van Antwerpen gemaakt. Hij heeft ons het juiste advies op maat gegeven en zo konden wij eindelijk een goede keuze maken. 

Inmiddels hangt er een prachtige aquarel in onze woonkamer.  Eentje waar wij heel erg blij mee zijn. Deze past ook precies bij de kleuren van ons interieur en dat maakt het helemaal af.