Ik wilde de hal wat opfleuren met een trapsticker

LS

Ik heb net in mijn huis verbouwd zodat het wat moderner uitziet. Er is een nieuwe trap gezet en dat met nieuwe wanden en een verbetering aan het plafond. Mijn vrouw is een type die nogal van bloemen en decoratie houdt. Na een paar dagen zei ze dat ze de hal een beetje kaal vond en daar moest ik haar gelijk in geven. Ook met het zetten van vazen en bloemen kwam het maar niet tot de uitrusting die het altijd gehad heeft. Misschien moesten we even wennen aan het nieuwe interieur. Het probleem was dat ik een kale muur tegen de trap had en dat was het probleem dus!

Trapstickers aangeschaft

Via een website van www.livingstickers.nl kwamen we op een mooi trapsticker uit die we enkel tegen de wand moesten plakken. We kozen stickers uit met een bepaalde spreuk zoals carpe diem en andere Nederlandse en Engelse spreuken. Toen we ze betaald hadden, moest ik enkel wachten op de levering. Die kwam spoedig en met het openen van de verpakking zag ik een mooie, kwalitatieve trapsticker om tegen de muur te plakken. Toen ze er eenmaal hingen, zweefde er een moment van rust in de trappenhal. Het eerste wat bezoekers zeggen dat is dat de stickers gemaakt zijn voor tegen de trap te hangen. Wij raden mensen altijd aan om daar naar toe te surfen!

360x1000x0_in-dit-huis-strak 360x1000x0_foto-128