Ik heb een nieuwe houtkachel!

Ik heb het altijd al een mooi, sfeervol product gevonden. Een houtkachel. Toen ik mijn eigen woning in ging richten wilde ik ook maar al te graag een houtkachel hebben. Ik ben op zoek gegaan en heb een mooie kachel online kunnen bestellen via een webshop.

hr houtkachels 3

Webshop

De webshop van HR Houtkachels is een duidelijke overzichtelijke webshop. De verschillende houtkachels staan duidelijk afgebeeld op de website, en zijn ontzettend scherp geprijsd! Toen ik op de website van HR kwam, was ik blij verrast. De webshop is duidelijk en goed ingedeeld, waar je op klikt krijg je ook daadwerkelijk te zien. Ik heb wel eens last gehad van verwarring met webshops, dat producten niet waren zoals ze beschreven stonden. Dit was hier totaal niet het geval. Ook stonden bij alle houtkachels een goede, duidelijke omschrijving van de kachel. Dit vond ik prettig aangezien ik niet veel kennis heb over houtkachels en ik zo dus een goede keuze heb kunnen maken. Buiten de omschrijving was er ook een kopje met specificaties te vinden in de webshop. Dit kwam me goed uit want zo kon ik dus duidelijk vinden waar ik naar op zoek was. De afbeeldingen van de producten waren duidelijk. Ik kon op de afbeeldingen goed zien hoe de kachels eruit zien en ik had een duidelijk beeld van de grootte.

hr houtkachels 1

Showroom

Voordat ik de keuze maakte welke kachel ik wilde hebben, ben ik langs gegaan in de showroom. Ik wilde graag zien hoe de houtkachels staan in verschillende interieurs en zeker weten dat ik de perfecte koos. Ik heb me laten adviseren door een van de geweldige adviseurs die ontzettend behulpzaam was. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop, en kan het iedereen aanraden. Ik ben blij dat ik mijn kachel bij HR Houtkachels heb gekocht, dankzij hun goede advies heb ik nog jaren lang plezier van mijn aankoop!