Ik bestelde isolatieglas online

Een tijdje geleden gingen wij verhuizen en veranderde we van een nieuwbouw huis naar een ouder huis. Dit was even wennen en er waren een heleboel dingen waar wij niet aan hadden gedacht. Een van die dingen was om bijvoorbeeld isolatieglas online te bestellen. Ik vond het een hartstikke slim idee om isolatieglas online te bestellen en daarom hebben mijn partner en ik dit dan ook maar gewoon gedaan, dan waren we er maar gewoon van af.

glasservice online 2

Zeer goede isolatie

De isolatie die de glazen verlenen is erg goed. We hadden kort na onze verhuizing het telkens koud en dat was dan ook erg vervelend. Omdat we het telkens zo koud hadden besloten we dus ook isolatieglas te gaan kopen. Het scheelt een heleboel. Ook is dit glas gewoon een stuk sterker en dat is ook wel een fijn idee, we wonen namelijk in een kinderrijke buurt. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen normaal kunnen spelen, maar het is niet de bedoeling dat er glazen door gegooid gaan worden, en dat soort dingen. Het kwam ons dus op meerdere vlakken goed uit om isolatieglas te gaan kopen.  Ik ben helemaal blij met het eindresultaat. Niet alleen is het veel steviger en alles geworden, maar het ziet er ook nog eens een stuk mooier uit van binnen en buiten. Ik ben helemaal blij met het eindresultaat en kan het dan ook zeker aan iedereen aanraden. Isolatieglas is toch zeker wel beter dan enkelzijdig glas!

glasservice online