Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen, super bedrijf

Nooit geweten dat Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen me zo goed konden helpen bij het inrichten van mijn nieuwe huis. Ja, ik heb onlangs de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning, behalve veel schilderwerk, wil ik buiten mijn huis rolluiken zetten. Behalve dat rolluiken helpen tegen de zon, is het ook een stuk beveiliging. Doordat ik zelf niet zo een grote klusser ben leek het me een ideale oplossing om al het opknap werk uit te besteden. Laatst was ik bij kennissen die hadden ook al het behang en schilderwerk uit handen gegeven, maar ook hebben ze door Huis inrichting Zeeuws Vlaanderen de vloeren laten leggen. Ik moet zeggen dat het zeer mooi allemaal was gedaan, daarom hoefde ik ook geen seconde te twijfelen om dit bedrijf mijn huis te laten opknappen. Natuurlijk heb ik zelf wel eerst de keuze moeten maken wat ik nu precies op de vloer wilde hebben, en welke kleur ik de kozijnen wilde hebben, ook de kleur van de rolluiken heb ik zelf uitgezocht. Moet zeggen dat ik het best wel een moeilijke beslissing vond om uit te kiezen wat ik nu precies wilde hebben. Ik heb tevens ook horsystemen erbij besteld, vooral omdat er in de omgeving van mijn huis veel open wateren zijn waar veel vliegen en muggen op af komen. 

fgd8936-300x200

Ik moet zeggen dat ik enorm blij ben met mijn nieuwe huis, maar vooral de afwerking van de vloeren, het schilderwerk en de rolluiken maken het helemaal af. Ik kan nu lekker genieten in mijn mooie nieuwe huis. croes-logo-groenblauwgoed