Hoe wordt jouw tuin de ultieme chill plek?

Je kent het wel, heerlijk chillen met vrienden of familie in de tuin. De zomer is aangebroken en de avonden zijn lang. Wie houdt er nou niet van de zomer? Ik vind het altijd super leuk om met mijn vrienden spelletjes te spelen in de tuin. Maar hoe wordt jouw tuin de ultieme chill plek? In dit artikel ga ik jouw tips geven hoe jouw tuin de place 2 be wordt. 

Lampjes slinger 

De lampjes slinger is een super leuke accessoires die je kan ophangen door heel je tuin. Je tuin wordt leuk verlicht en er is een gezellig sfeertje. Wat ook super fijn is dat de lampjes op zonne-energie werken. Als de zon overdag schijnt worden de lampjes opgeladen. Dit is heel fijn omdat het veel geld bespaard. 

Comfortabel zitten 

Wat uiteraard belangrijk is dat je lekker kan uitrusten. Comfortabel zitten kan op heel veel manieren. Mijn buurman heeft bijvoorbeeld een hele grote hangmat in de tuin. Wij hebben gekozen voor loungebanken. Onze loungebanken hebben wij gekocht bij www.fonteyn.nl. Wat fijn is aan deze loungebanken is dat je kan kiezen uit heel veel verschillende formaten en kleuren. Zo kan je iets kiezen wat je echt leuk vindt. 

Alexa speaker 

Misschien heb je er al wel eens van gehoord. Een slimme speaker. De Alexa speaker is een bluetooth speaker die je kan verbinden met je telefoon. Je kan Alexa van alles vragen, denk aan het weer, verkeersinformatie etc. Alexa heeft ook een Spotify intergratie. Zo kan jij samen met je vrienden de lekkerste hitjes afspelen. Let the party begin! 

Zweefparasol 

Soms heb je na een lange dag zitten in de zon helemaal geen zin meer. Met een zweefparasol kan je nog steeds lekker buiten chillen zonder dat je last meer hebt van de zon. Het super handige is dat je de parasol op verschillende hoogtes kan zetten en dat hij makkelijk te verplaatsen is. Zo ben je op elk moment van de dag goed beschermd. 

Heb jij nog handige tips voor de tuin? Stuur mij gerust een berichtje!