Herstel snel een lekkage

Vaak ontdek je een lekkage wanneer de druppels aan het plafond hangen, of er ligt ineens water op de vloer of de wanden zijn vochtig. In alle gevallen is het zaak dat de lekkage snel opgespoord wordt, een daklekkage kan voor grote schade zorgen aan je woning. Wat er ook moet gebeuren, de klus moet op een professionele manier uitgevoerd worden. Gelukkig weten de vakmensen van acdak.nl precies wat zij moeten doen, om ook de lekkage aan jou dak te verhelpen. Je neemt met een persoon alles door, en die is tevens je contactpersoon tijdens de klus. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt kun je bij deze vakman terecht.

Altijd persoonlijke aandacht

Een daklekkage is al vervelend genoeg, als er dan nog mensen komen die je behandelen als een nummer ben je er snel klaar mee. Bij acdak.nl krijgt iedere klant de persoonlijke aandacht die het verdiend, of het nu een klus is van een dag of van een maand. De dakdekkers maken een offerte altijd op locatie, waarbij hij ruim de tijd neemt om al je vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de offerte en de werkzaamheden. Omdat de mensen van het bedrijf altijd gestructureerd te werk gaan, weet je zeker dat de werkzaamheden met de grootste zorg worden gedaan.

Ook voor een compleet nieuw dak

Heb je geen last van een daklekkage maar is je dak wel aan vernieuwing toe? Dan ben je bij acdak.nl ook aan het goede adres. Zijn je dakpannen verouderd en wil je een mooi nieuw dak met dakpannen, dan kunnen de vakmensen je uit de brand helpen. Voordeel van het bedrijf is dat je altijd met de beste vakmensen hebt te maken, als klant heb je te maken met een persoon die het contact verzorgt. Vaak vinden klanten het niet prettig als zij te maken hebben met iedere keer een ander.