Goedkoper uit voor een zwevend toilet bij Sanitair Online

Goedkoper uit voor een zwevend toilet bij Sanitair Online

 

Mocht je, net als ik enkele tijd geleden, op zoek zijn naar een zwevend toilet, neem dan eens een kijkje op de website van het bedrijf Sanitair Online. Ik ben bijzonder blij deze website ontdekt te hebben want het is een redding voor mij gebleken. Immers, ik had het gros van de materialen voor de verbouwing van mijn badkamer al bij een andere firma aangeschaft, die in de tussentijd ineens failliet bleek te zijn gegaan. Heel veel van die spullen konden dus helemaal niet meer geleverd worden, iets waar ik initieel wel een beetje van baalde. Ik was net zo lekker op gang met de voorbereidingen van de verbouwing en dit leek wel voor een behoorlijke achterstand te gaan zorgen. Niets bleek echter minder waar want met het vinden van de website van Sanitair Online trof ik niet alleen het zwevend toilet, waar ik het allereerst voor zocht, maar ook alle van de verder benodigde materialen. Bovendien leverden ze me de producten enorm snel en dat zorgde ervoor dat ik gewoon op tijd nog door kon gaan met de verbouwing van mijn badkamer, ideaal dus. De kers op de taart was dat ik er nog goedkoper mee uit was dan gepland, overigens!