Goed indelen van jouw keukenkastjes

Het hebben van een functionele keuken is een van de basisbehoeften van elk huishouden. Maar het kan moeilijk zijn om je keuken netjes te houden, met zoveel borden om af te wassen, potten en pannen om schoon te maken en voedsel om op te bergen.

Voor wie wil verhuizen naar een oud of leeg huis, is het belangrijk om te weten hoe de keuken is ingedeeld. Zo kun je bepalen of je je eigen kookruimte kunt inrichten of dat er apparaten aan vervanging toe zijn. Wel alvast servies nodig? Kijk dan eens naar de Easy-Evening box van Easy-Out!

1. Efficiënt stapelen

Een normaal keukenkastje is ook niet handig als het om borden, kop en schotels gaat. Er gaat veel ruimte verloren omdat elk bord zoveel ruimte in beslag neemt. De beste manier is om ze diagonaal te stapelen, zodat er een stabiele structuur ontstaat.

Als je een andere kastindeling mogelijk wilt maken, kies je liever voor een verstelbaar pannenrek dat je in verschillende vormen kunt gebruiken.

2. Een dubbele besteklade

Een dubbele bestekbak is de perfecte oplossing voor dit probleem. U kunt twee keer zoveel artikelen in de lade opbergen zonder dat het te druk wordt of het keukengerei moeilijk te vinden is.

3. De hoekkast efficiënt benutten

Hoekkasten zijn berucht omdat daar meestal het afval zich ophoopt. Ze zijn ook erg lastig te navigeren omdat je de hoek nooit helemaal kunt bereiken. Veel mensen vinden echter manieren om dit gebied voor hen te laten werken.We kunnen de kast ook voor meer gebruiken dan alleen het bewaren van voedsel. Door op maat gemaakte laden te installeren, kunt u ook een veelzijdigere en praktischere kast creëren. Er zijn ook andere opties zoals een draaiende carrousel of uittrekbare kledingkast – hoe dan ook, het is een geweldige manier om ruimte te besparen in uw keuken. Voor de inhoud van de keukenkastjes kan je terecht bij: easy-out.nl!