Goed advies van topform

Goed advies van topform

Samen met mijn vrouw woon ik nu ongeveer een jaar in een nieuw huis en het bevalt echt prima. We hebben veel schik met het huis alleen vonden we wel dat er een aantal dingen veranderd moesten worden. Zo wilde we graag geholpen worden met de inrichting van de woonkamer alleen was het een beetje de vraag bij wie we dat moesten gaan doen. Na een beetje op Google te hebben rondgekeken kwam we bij dit bedrijf uit en aangezien er ook goede recensies over stonden hadden we besloten om maar eens contact met ze op te gaan nemen. Na contact te hebben opgenomen zou er een man langs komen die ons verder zou helpen. Toen de man van topformmagneetinterieurs.nl langs kwam had hij ons geholpen met het inrichten van de woonkamer, want we wilde echt alles vernieuwen. Hij liet toen een aantal opties zien en omdat wij ook een beetje onze wensen hadden verteld kon hij een hartstikke mooie schets maken. Hij kon zich goed indenken in onze wensen en daarom kwam er ook iets heel moois uit. Wat eruit kwam was goed betaalbaar en ook nog eens heel erg mooi. Gelukkig hadden hun de meubels die in de schets stonden en heb ik nooit spijt gehad dat ik contact met ze heb opgenomen. Ik wil jullie daar dus heel erg graag voor bedanken en ik hoop dat als de meubels er zijn dat ik er dan veel schik mee heb. Als het goed is duurt het nog een paar dagen voordat het er is en ik wacht nu al vol spanning naar mijn droom woonkamer. Mijn complimenten voor de manier van werken van topform en ga vooral zo door! Als ooit advies nodig heb weet ik jullie te vinden.