Geweldig een infraroodsauna

Mijn man heeft een zeer drukke baan, en nu vooral het einde van het jaar in zicht is wordt de drukte alleen maar meer. Ik probeer hem vaak te laten ontspannen zodra hij na een lange werkdag thuis te komen. Ik zorg dan dat er een lekker glaasje wijn klaar staat, en een hapje eten. Maar hoezeer ik ook mijn best doe, het lijkt niet te helpen, de spanning bij mijn man wordt alleen maar erger. Tot ik laatst op het internet bij Bodyfit een zeer mooie infraroodsauna zag staan, dat is precies wat mijn man nodig heeft. Een sauna waar je je lekker in kan ontspannen, en het helpt tevens je spieren te ontspannen. Ik weet van een eerdere vakantie dat er ook zo een infraroodsauna in het huisje zat, en mijn man er dagelijks even in ging en er herboren weer uit kwam. Om mijn man te verrassen heb ik zo een sauna besteld voor bij ons op zolder, ruimte genoeg. Net voordat mijn man thuis kwam was de sauna al gebracht en neergezet, nu nog iets bedenken dat ik mijn man naar zolder krijg. bodyfit_lang2

Hij is er niet meer uit te krijgen

Onder het mom dat we lekkage op zolder hadden, moest mijn man wel naar zolder komen. Na veel morren stond hij eindelijk op zolder, en wat keek hij raar toen hij in de hoek een sauna zag staan. Nog geen paar minuten later zat hij er al in, dat was even lekker genieten voor hem. 2