Gelukkig heb ik de juiste gasdrukveren kunnen kopen

Ik woon en werk al een tijd in de buurt van Amsterdam, altijd heel gezellig hier. Normaal is mijn werkplek in het centrum van Amsterdam, altijd een heel gedoe om daar met de auto te komen. Mijn baas opperde een tijd geleden dat het ook mogelijk is om thuis te gaan werken, één keer per maand is het dan wel verplicht om op kantoor te komen. Wat is nu lekkerder dan gewoon in je eigen huis je werkzaamheden te kunnen doen, geen file of gehaast in de vroege morgen. Lekker je eigen tijd invullen en de uren maken op de tijden dat je zelf wilt. Nu is het wel zo dat ik een kantoor plek in mijn huis heb moeten creëren om te kunnen werken. Heb daar de nodige spullen van mijn baas voor gekregen, ook een bureaustoel, waar helaas de gasdrukveer niet helemaal goed werkt, heb dus nieuwe gasdrukveren moeten bestellen, want ook een andere collega heeft een stoel gekregen die niet helemaal goed is. Via de site van Mparts heb ik de juiste gasdrukveren kunnen bestellen. En binnen een paar dagen had ik deze al in huis. Natuurlijk had mijn baas ook nieuwe stoelen kunnen bestellen, maar deze oplossing was een stuk goedkoper.  gasdrukveren_s

Lekker werken

Inmiddels werk ik alweer een tijd thuis, en ik moet zeggen het bevalt me prima. Ook de bureaustoel die ik heb voorzien van een nieuwe gasdrukveer zit bijzonder goed, zelfs beter dan de stoelen op mijn werk. Echt een uitkomst dat het thuiswerk is uitgevonden. bevestigingsdelen_connecting_parts_compleet